מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק בשר עם קטניות

הכנתי מרק טעים, מזין, ממש ארוחה שלמה בסיר אחד, מצריך מעט עבודה אבל שווה, במיוחד במזג אוויר כזה, מי היה מתנגד לצלחת כזו?

מצרכים:

  1. בשר ראש
  2. 1/2 כוס לוביה יבשה
  3. 1/2 כוס חיטה
  4. 1/2 כוס חומוס גרגרים מושרה לילה קודם
  5. 1/2 חבילה עלי מנגולד
  6. 4 כפות רסק עגבניות 
  7. תבלינים לערבב הכל ביחד כפית מכל תבלין: מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, חוויאג' למרק מעט פפריקה אדומה
  8. מים רותחים לפי הצורך

הכנה:

  1. בסיר מתאים להכניס את הבשר, לכסות במים מהברז ולבשל בערך שעה וחצי
  2. להוסיף לסיר את הלוביה, חיטה, חומוס, עלי מנגולד ואת התבלינים והרסק עגבניות, לערבב היטב
  3. להוסיף מים רותחים עד כיסוי
  4. להמשיך ולבשל ביחד בערך עוד שעה עד שהכל התבשל והמרק מוכן

תגובה אחת

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים