היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מרק בשר עם קטניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנתי מרק טעים, מזין, ממש ארוחה שלמה בסיר אחד, מצריך מעט עבודה אבל שווה, במיוחד במזג אוויר כזה, מי היה מתנגד לצלחת כזו?

מצרכים:

  1. בשר ראש
  2. 1/2 כוס לוביה יבשה
  3. 1/2 כוס חיטה
  4. 1/2 כוס חומוס גרגרים מושרה לילה קודם
  5. 1/2 חבילה עלי מנגולד
  6. 4 כפות רסק עגבניות 
  7. תבלינים לערבב הכל ביחד כפית מכל תבלין: מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, חוויאג' למרק מעט פפריקה אדומה
  8. מים רותחים לפי הצורך

הכנה:

  1. בסיר מתאים להכניס את הבשר, לכסות במים מהברז ולבשל בערך שעה וחצי
  2. להוסיף לסיר את הלוביה, חיטה, חומוס, עלי מנגולד ואת התבלינים והרסק עגבניות, לערבב היטב
  3. להוסיף מים רותחים עד כיסוי
  4. להמשיך ולבשל ביחד בערך עוד שעה עד שהכל התבשל והמרק מוכן

Translate »