היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת מייפל ואגוזים כשרה לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת מייפל ואגוזים כשרה לפסח:

  1. אפשר לאפות בתבנית עגולה מס' 24-26, או שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, או תבנית אחת חד פעמית רגילה.
  2. סירופ מייפל ורק אמיתי, כי ההבדל בטעם משמעותי.
  3. העוגה פרווה, אם רוצים חלבית, להחליף בשמנת מתוקה או ב-250 גרם גבינה לבנה 5%.

מצרכים:

  1. 1 מיכל שמנת צמחית או כוס מיץ תפוזים
  2. 3 ביצים שלמות
  3. 1 כוס סוכר
  4. 1 כוס שמן
  5. 2 כוסות קמח תופח של אוסם כשר לפסח
  6. 3/4 כוס שקדים טחונים
  7. 1 שקית סוכר וניל
  8. 1 חבילה אינסטנט וניל
  9. אגוזים קצוצים לפיזור מעל העוגה

הכנה:

  • לחמם תנור ל-150 מעלות
  • להכניס לקערה נפרדת את כל המצרכים היבשים
  • להכניס לקערת המיקסר: ביצים, שמנת וסוכר, להקציף ביחד בערך 2 דקות
  • אם משתמשים במיץ, להוסיף את המיץ לתערובת לאחר הקצפה של הביצים והסוכר
  • להחליף את המקצפת ל-וו גיטרה, להוסיף את השמן ולערבב
  • להוסיף בפעמיים את כל המצרכים היבשים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה
  • לשפוך לתבנית, לפזר מעל אגוזים
  • לאפות 45 דקות אפילו פחות, תלוי בתנור, אצל מספיקות 40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם
  • כשהעוגה אפויה ומוכנה, להוציא בזהירות מהתנור, לחורר אותה כשהיא עדיין חמה ולפזר מעליה ומסביב מייפל בנדיבות.

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים