מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוד קצת מציות לפסח ממולאות גבינות והפעם מציות ממצות מקמח מלא

אני יודעת שנמאס אבל יש לנו עוד יום וחצי של פסח, אז עוד קצת מציות לפסח והפעם ממצות מקמח מלא.


מצרכים:

  1. מצות לפי מספר הסועדים
  2. גבינות שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
  3. 2-3 ביצים שלמות לערבב ולהוסיף מלח לפי הטעם 
  4. מחבת ושמן קנולה לטיגון 


הוראות הכנה:

  1. להרטיב את המצות – להניח בתוך מגבת ולעטוף ל-10 דקות לערך
  2. אני מרטיבה פעמיים
  3. לקחת מצה להניח בתוכה גבינה לקפל לחצי
  4. את החצי לחתוך לשניים
  5. לטבול בתוך הביצה את המצה משני הצדדים
  6. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים