מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות ביסוקוצ'וס מתוקים

את העוגיות האלה הכנתי ממתכון שאני הרכבתי.
קראתי להן ביסקוצ'וס, גם בגלל תהליך האפייה שדומה מאוד להכנת הביסקוצו'ס השטוחים הרגילים וגם בסופו של דבר, זה סוג של עוגיות יבשות ומתוקות. יש גם בגירסה מלוחה, אבל הפעם נעסוק במתוק.
העוגיות האלה מתאימות לכל השנה, הן קלות להכנה וטעימות מאוד ותמיד טוב שיש אותן בבית, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא וכשבאים אורחים, פשוט לשלוף מהמקפיא להפשיר לפרוס ולאפות לפי ההוראות.

מצרכים:
  1. 1/2 קילו קמח 
  2.  ביצים שלמות
  3.  100 גרם סוכר
  4.  1/2 כוס שמן רגיל
  5.  1 סוכר וניל +  1 אבקת אפייה
  6.  100 גרם שקדים מולבנים
  7.  100 גרם אגוזים קצוצים
  8.  100 גרם פצפוצי שוקולד   
  9.  1/2 כוס רסק תפוחי עץ  
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר, ללוש בעדינות עד שכל המצרכים מתגבשים
  3. אם הבצק דליל, להוסיף עוד טיפה קמח עד שהבצק מתגבש .
  4. לחלק לשלוש רולדות לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר לשעה בערך
    להוציא את הרולדות, להניח בתבנית מתאימה, לאפות בערך 20 דקות
  5. להוציא מהתנור לחתוך בעדינות לפרוסות בעובי שאוהבים ולהחזיר לתנור לעוד רבע שעה
  6. לקרר ולשמור בקופסא סגורה                  

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים