היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות ביסוקוצ'וס מתוקים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את העוגיות האלה הכנתי ממתכון שאני הרכבתי.
קראתי להן ביסקוצ'וס, גם בגלל תהליך האפייה שדומה מאוד להכנת הביסקוצו'ס השטוחים הרגילים וגם בסופו של דבר, זה סוג של עוגיות יבשות ומתוקות. יש גם בגירסה מלוחה, אבל הפעם נעסוק במתוק.
העוגיות האלה מתאימות לכל השנה, הן קלות להכנה וטעימות מאוד ותמיד טוב שיש אותן בבית, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא וכשבאים אורחים, פשוט לשלוף מהמקפיא להפשיר לפרוס ולאפות לפי ההוראות.

מצרכים:
  1. 1/2 קילו קמח 
  2.  ביצים שלמות
  3.  100 גרם סוכר
  4.  1/2 כוס שמן רגיל
  5.  1 סוכר וניל +  1 אבקת אפייה
  6.  100 גרם שקדים מולבנים
  7.  100 גרם אגוזים קצוצים
  8.  100 גרם פצפוצי שוקולד   
  9.  1/2 כוס רסק תפוחי עץ  
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר, ללוש בעדינות עד שכל המצרכים מתגבשים
  3. אם הבצק דליל, להוסיף עוד טיפה קמח עד שהבצק מתגבש .
  4. לחלק לשלוש רולדות לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר לשעה בערך
    להוציא את הרולדות, להניח בתבנית מתאימה, לאפות בערך 20 דקות
  5. להוציא מהתנור לחתוך בעדינות לפרוסות בעובי שאוהבים ולהחזיר לתנור לעוד רבע שעה
  6. לקרר ולשמור בקופסא סגורה                  

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים