היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מרק עדשים עם איטריות וגזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בימים עם מזג אוויר כזה, הכי כייף זה להכין מרק, כמו שכבר אמרנו שאנחנו אוהבים מרק כי הוא מחמם לנו את הגוף. מרק עדשים עם איטריות וגזר. הכנה לא מסובכת וקלה, והתוצאה מרק טעים ומזין.

מצרכים:  אני נותנת כאן כמויות בסיס, אפשר להגדיל כמויות

  1. 1 כוס עדשים ירוקות מושרות במים
  2. 2 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות
  3. 1  כוס איטריות, איזה שאוהבים, דקות, עבות, הכל הולך
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. לערבב תבלינים: מלח, כמון, מעט אבקת מרק בטעם עוף

הכנה

  1. לסנן את העדשים ולשפוך לתוך סיר מתאים, להוסיף גזר, למלא מים להביא לרתיחה
  2. להוסיף את התבלינים, לערבב ולבשל במשך חצי שעה עד שהעדשים מוכנות (תטעמו)
  3. לקראת הסוף, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד כמה דקות, זהו מוכן, להגיש חם
  4. כדי שיהיה ממש ממש טעים, תטבלו במרק חתיכות קטנות של לחם

Translate »