מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק עדשים עם איטריות וגזר

בימים עם מזג אוויר כזה, הכי כייף זה להכין מרק, כמו שכבר אמרנו שאנחנו אוהבים מרק כי הוא מחמם לנו את הגוף. מרק עדשים עם איטריות וגזר. הכנה לא מסובכת וקלה, והתוצאה מרק טעים ומזין.

מצרכים:  אני נותנת כאן כמויות בסיס, אפשר להגדיל כמויות

  1. 1 כוס עדשים ירוקות מושרות במים
  2. 2 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות
  3. 1  כוס איטריות, איזה שאוהבים, דקות, עבות, הכל הולך
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. לערבב תבלינים: מלח, כמון, מעט אבקת מרק בטעם עוף

הכנה

  1. לסנן את העדשים ולשפוך לתוך סיר מתאים, להוסיף גזר, למלא מים להביא לרתיחה
  2. להוסיף את התבלינים, לערבב ולבשל במשך חצי שעה עד שהעדשים מוכנות (תטעמו)
  3. לקראת הסוף, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד כמה דקות, זהו מוכן, להגיש חם
  4. כדי שיהיה ממש ממש טעים, תטבלו במרק חתיכות קטנות של לחם

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים