מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל מעולה של קציצות עוף ברוטב עם ירקות

קציצות עוף ברוטב עם אפונה, גזר, עלי מנגולד וכרישה, מנה משביעה אותה תצרפו לאורז לבן ולא תרצו להפסיק לאכול…

מצרכים לקציצות:

  1. חצי קילו חזה עוף טחון (אני טוחנת לבד)
  2. 1 תפו"א בינוני מגורד
  3. 1/2 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  4. 2 שיני שום קצוצות
  5. 1 ביצה שלמה
  6. תבלינים לפי הטעם, עם הדגש על פפריקה מתוקה שתתן צבע לקציצות

מצרכים למרק:

  1. 1 בצל גדול חתוך לחתיכות גדולות
  2. 3 גזרים קלופים וחתוכים
  3. 1 כרישה שטופה וחתוכה
  4. 4 עלי מנגולד/תרד קצוצים
  5. 2 כוסות אפונה (סנפרוסט)
  6. 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, מלח
  7. מים חמים לכיסוי התבשיל

הוראות הכנה:

  • להכניס את כל המצרכים של הקציצות לקערה, לערבב היטב, לתת לנוח חצי שעה
  • בינתיים בסיר מתאים שיתאים לקציצות שלא יהיו אחד על השני, אלא בשכבה אחת:
  • לחמם מעט שמן, להוסיף בצל, לטגן מעט, להוסיף כרישה לערבב לטגן ביחד כמה דקות
  • להוסיף גזר ועלי מנגולד, לערבב
  • להכין כדורים מהתערובת, להכניס לסיר, בין הירקות, ככה לעשות עם כל הכדורים, הכל בשכבה אחת
  • לפזר מעל את התבלינים מעל, לתת לקציצות לקבל טיגון קצר של כמה דקות ואז לשפוך את המים הרותחים
  • להוסיף את האפונה, לנענע את הסיר כדי שהקציצות יהיו בתוך הרוטב
  • לתת רתיחה של 10 דקות ואז להנמיך את האש ולבש עוד חצי שעה

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים