קראתי למתכון הזה פיצה מצה, בגלל שהמרכיבים הם בדיוק מרכיבים של פיצה.
מצרכים:
- מצות לפי מספר הסועדים
- גבינה צהובה, אפשר חמד, מוצרלה
- זיתים מגולענים
- קופסה קטנה של רסק עגבניות
- ביצה טרופה בצלחת
הכנה:
- להרטיב את המצות להניח במגבת, לחזור על הפעולה שוב כי לקבל מצות רכות
- לחתוך את המצות לחצי
- למרוח על כל מצה מעט רסק, להניח גבינה וזיתים ולגלגל
- לתבול בביצה, לטגן כמה דקות משני הצדדים ולהגיש חם
- אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן
אפשר גם להכין ללא רסק וזיתים, רק עם גבינה, לקפל לצורת בורקס, לתבול בביצה ולטגן