מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

גלילות מבצק פילו במילוי עלי מנגולד וגבינות

את הגלילות האלה הכנתי מבצק פילו של שמרית שנמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.

לפני כן, סרטון קצר על תהליך ההכנה 

מצרכים:

  1. חבילה עלי פילו
  2. צרור עלי מנגולד שטופים, קצוצים 
  3. גבינות: צהובה ומוצרלה
  4. 1 ביצה ושומשום
  5. שמן קנולה לריסוס

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180  מעלות ולהכין תבנית של התנור עם נייר אפיה
  2. להרתיח מעט מים בסיר עם מעט מלח, להכניס את עלי המנגולד לעשר דקות, לסנן לקרר, לסחוט היטב, להניח בקערה
  3. להוסיף את הגבינות, לערבב הכל ביחד
  4. לפתוח את הבצק, לחצות לחצי, לשמן משטח ועליו להניח דף, לשמן ולהניח דף נוסף, לשמן ולשים מילוי
  5. לסגור בקצוות ולגלגל
  6. להניח בתבנית עם נייר אפיה, לרסס בשמן ולפזר מעל שומשום
  7. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה, אצלי זה לקח רבע שעה בערך

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים