היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

גלילות מבצק פילו במילוי עלי מנגולד וגבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את הגלילות האלה הכנתי מבצק פילו של שמרית שנמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.

לפני כן, סרטון קצר על תהליך ההכנה 

מצרכים:

  1. חבילה עלי פילו
  2. צרור עלי מנגולד שטופים, קצוצים 
  3. גבינות: צהובה ומוצרלה
  4. 1 ביצה ושומשום
  5. שמן קנולה לריסוס

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180  מעלות ולהכין תבנית של התנור עם נייר אפיה
  2. להרתיח מעט מים בסיר עם מעט מלח, להכניס את עלי המנגולד לעשר דקות, לסנן לקרר, לסחוט היטב, להניח בקערה
  3. להוסיף את הגבינות, לערבב הכל ביחד
  4. לפתוח את הבצק, לחצות לחצי, לשמן משטח ועליו להניח דף, לשמן ולהניח דף נוסף, לשמן ולשים מילוי
  5. לסגור בקצוות ולגלגל
  6. להניח בתבנית עם נייר אפיה, לרסס בשמן ולפזר מעל שומשום
  7. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה, אצלי זה לקח רבע שעה בערך

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »