היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב
This error message is only visible to WordPress admins

Unable to retrieve new videos without an API key.

Error: No videos found.

Make sure this is a valid channel ID and that the channel has videos available on youtube.com.

בורקס עלי מנגולד וגבינות מבצק פילו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את הבורקס האלה הכנתי מבצק פילו של שמרית שנמצא במקררים בסופרים, לא במקפיא.

לפני כן, סרטון קצר על תהליך ההכנה 

מצרכים:

  1. חבילה עלי פילו
  2. צרור עלי מנגולד שטופים, קצוצים 
  3. גבינות: צהובה ומוצרלה
  4. 1 ביצה ושומשום
  5. שמן קנולה לריסוס

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180  מעלות ולהכין תבנית של התנור עם נייר אפיה
  2. הרתיח מעט מים בסיר עם מעט מלח, להכניס את עלי המנגולד לעשר דקות, לסנן לקרר ולסחוט להניח בקערה
  3. להוסיף את הגבינות, לערבב הכל ביחד
  4. לפתוח את הבצק, לחצות לחצי, לשמן משטח ועליו להניח דף, לשמן ולהניח דף נוסף, לשמן ולשים מילוי
  5. לסגור בקצוות ולגלגל
  6. להניח בתבנית עם נייר אפיה, לרסס בשמן ולפזר מעל שומשום
  7. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה, אצלי זה לקח רבע שעה בערך

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »