היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב
This error message is only visible to WordPress admins

Unable to retrieve new videos without an API key.

Error: No videos found.

Make sure this is a valid channel ID and that the channel has videos available on youtube.com.

איך להכין פתיתים עם ירקות בקלי קלות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

איזה כייף להכין אוכל טעים בקלי קלות… 

מצרכים:

  1. 1 חבילה פתיתים עם איטריות
  2. 1 בצל בינוני קצוץ
  3. 1 גזר גדול קצוץ
  4. 1 גמבה קצוצה
  5. 2 תיבוליות בטעם הודי – למי שאין יכול לוותר
  6. 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור
  7. 1/4 כוס שמן
  8. 350 מ"ל מים רותחים לתוכם נכניס את התיבוליות

הכנה:

  1. בסיר מתאים לשים שמן לאדות את הבצל, להוסיף את התבלינים, לערבב
  2. להוסיף את הגזר והגמבה, לבשל ביחד בערך 10 דקות
  3. להוסיף את הפתיתים, לערבב ולטגן כ-5 דקות
  4. להוסיף בעדינות את המים הרותחים – זהירות זה משפריץ, לערבב
  5. להנמיך את האש, לבשל בערך 10 דקות עם מכסה סגור למחצה, לערבב כל הזמן

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »