מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה גזר ואגוזים

כמה קטנות:

  • להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
  • לחמם תנור ל-170 מעלות
  • לשמן תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
  • אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם
  • אפשר קמח רגיל, אפשר קמח כוסמין, אני הכנתי מקמח כוסמין

מצרכים:

  1. 2.5 כוסות גזר מגורד
  2. 2 כוסות קמח
  3. 4 ביצים שלמות 
  4. 1.5 כוסות סוכר – אפשר סוכר דמררה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1 כוס אגוזים קצוצים
  8. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
  1. להכין 2 קערות:
  2. בקערה 1:  להכניס קמח, גזר, אגוזים, סוכר וניל ולערבב
  3. בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
  4. להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
  5. לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
  6. לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות  

 

 

תגובה אחת

  1. הכנתי יצא מעולה כמו כל המרשמים שלך. ברורים מוצלחים וטעימים. תודה רבה❤

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: