מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה גזר ואגוזים

כמה קטנות:

  • להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
  • לחמם תנור ל-170 מעלות
  • לשמן תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
  • אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם
  • אפשר קמח רגיל, אפשר קמח כוסמין, אני הכנתי מקמח כוסמין

מצרכים:

  1. 2.5 כוסות גזר מגורד
  2. 2 כוסות קמח
  3. 4 ביצים שלמות 
  4. 1.5 כוסות סוכר – אפשר סוכר דמררה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1 כוס אגוזים קצוצים
  8. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
  1. להכין 2 קערות:
  2. בקערה 1:  להכניס קמח, גזר, אגוזים, סוכר וניל ולערבב
  3. בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
  4. להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
  5. לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
  6. לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות  

 

 

תגובה אחת

  1. הכנתי יצא מעולה כמו כל המרשמים שלך. ברורים מוצלחים וטעימים. תודה רבה❤

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: