היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגה בחושה גזר ואגוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כמה קטנות:

  • להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
  • לחמם תנור ל-170 מעלות
  • לשמן תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
  • אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם
  • אפשר קמח רגיל, אפשר קמח כוסמין, אני הכנתי מקמח כוסמין

מצרכים:

  1. 2.5 כוסות גזר מגורד
  2. 2 כוסות קמח
  3. 4 ביצים שלמות 
  4. 1.5 כוסות סוכר – אפשר סוכר דמררה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1 כוס אגוזים קצוצים
  8. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
  1. להכין 2 קערות:
  2. בקערה 1:  להכניס קמח, גזר, אגוזים, סוכר וניל ולערבב
  3. בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
  4. להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
  5. לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
  6. לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות  

 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

  1. הכנתי יצא מעולה כמו כל המרשמים שלך. ברורים מוצלחים וטעימים. תודה רבה❤

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: