מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גזר ואגוזים

עוגת גזר ואגוזים, טעימה וקלה להכנה



הוראות מקדימות 
להכין המצרכים מראש על שולחן העבודה
לפני הכנת התערובת, לחמם תנור ל-180 מעלות
תבנית עגולה בגודל 24, או חד פעמית רגילה
אפיה של 40 דקות לבדוק עם קיסם

מצרכים 

  1. 2.5 כוסות גזר מגורר
  2. 2 כוסות קמח תופח – אפשר לערבב קמח רגיל וקמח מלא
  3. 4 ביצים שלמות 
  4. 1.5 כוסות סוכר – אפשר סוכר דמררה
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 כוס שמן קנולה
  7. 1 כוס אגוזים קצוצים, לא מרוסקים
  8. מי שאוהב יכול להוסיף: 1 כפית שטוחה קינמון
הכנה:
  1. להכין 2 קערות:
  2. בקערה 1:  להכניס קמח,  אגוזים, סוכר וניל ולערבב
  3. בקערה 2:  להכניס ביצים שלמות ולהקציף אותן 2 דקות, להוסיף סוכר
  4. להמשיך להקציף עוד 2 דקות, להוסיף שמן לערבב בעדינות
  5. לאחד את שתי התערובות, להוסיף את קערת הקמח לקערת הביצים בעדינות ובשתיים שלוש פעמים, לערבב עד שהקמח נבלע בתוך התערובת
  6. לשפוך את התערובת לתבנית, לאפות בערך 30 עד 40 דקות  


כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים