מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולד – ללא אפייה

לפעמים כשאין לי חשק לאפות אבל לא מוותרת על עוגה בשבת, אני מכינה את העוגה הזו, עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה טעימה, בכלום עבודה.
מצרכים:
  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד הכי טעים
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. לציפוי: 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מגורד

הכנה

  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  2. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  3. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, אין צורך להרטיב את השכבה הראשונה
  4. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  5. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים, הפעם להרטיב עם הנס קפה
  6. למרוח מעל את יתרת הקצפת, ליישר
לציפוי: אפשר לגרד שוקולד מעל ואפשר גם להכין גנאש ולשפוך מעל (מה שמגדיל קלוריות למי שרוצה)
לשבור שוקולד לתוך קערה להניח בצד, להביא לרתיחה אחת שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד, להמס, לשפוך על העוגה
לשמור כמובן במקרר

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים