היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולד – ללא אפייה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לפעמים כשאין לי חשק לאפות אבל לא מוותרת על עוגה בשבת, אני מכינה את העוגה הזו, עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה טעימה, בכלום עבודה.
מצרכים:
  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד הכי טעים
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. לציפוי: 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מגורד

הכנה

  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  2. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  3. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, אין צורך להרטיב את השכבה הראשונה
  4. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  5. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים, הפעם להרטיב עם הנס קפה
  6. למרוח מעל את יתרת הקצפת, ליישר
לציפוי: אפשר לגרד שוקולד מעל ואפשר גם להכין גנאש ולשפוך מעל (מה שמגדיל קלוריות למי שרוצה)
לשבור שוקולד לתוך קערה להניח בצד, להביא לרתיחה אחת שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד, להמס, לשפוך על העוגה
לשמור כמובן במקרר

 

 

 

 
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים