מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת ביסקוויטים, גבינה ושוקולד – ללא אפייה

לפעמים כשאין לי חשק לאפות אבל לא מוותרת על עוגה בשבת, אני מכינה את העוגה הזו, עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, השילוב של שוקולד עם גבינה וקצפת יוצר עוגה טעימה, בכלום עבודה.
מצרכים:
  1. 1.5 חבילות ביסקוויטים בטעם שוקולד הכי טעים
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 2 אינסטנט וניל
  4. 1 כוס חלב
  5. 500 גרם גבינה לבנה 5%
  6. 1/2 כוס נס קפה
  7. לציפוי: 1 חבילה שוקולד מריר/חלבי מגורד

הכנה

  1. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, חלב לקבלת קצפת יציבה
  2. להוסיף את הגבינה לערבב עד לאיחוד כל החומרים
  3. לסדר בתבנית מתאימה ביסקוויטים, אין צורך להרטיב את השכבה הראשונה
  4. לשפוך חצי מתערובת הקצפת על גבי הביסקוויטים, ליישר
  5. לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים, הפעם להרטיב עם הנס קפה
  6. למרוח מעל את יתרת הקצפת, ליישר
לציפוי: אפשר לגרד שוקולד מעל ואפשר גם להכין גנאש ולשפוך מעל (מה שמגדיל קלוריות למי שרוצה)
לשבור שוקולד לתוך קערה להניח בצד, להביא לרתיחה אחת שמנת מתוקה לשפוך על השוקולד, להמס, לשפוך על העוגה
לשמור כמובן במקרר

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים