מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פלפל שושקה מוחמצים

כמה פעמים רציתם להכין פלפל שושקה מוחמצים ולא ידעתם איך? אז אני כאן גם ללמד איך להכין. הפלפלים עכשיו בשפע בשווקים ובסופרים וזה הזמן להחמיץ אותם. תוספת מעולה וטעימה אני ממש אוהבת את החמוצים האלה. מה שטוב שלא צריך להמתין ימים עד שיהיו מוכנים, ברגע שהתקררו, מוכנים לאכילה.

מצרכים:

  1. 1 קילו פלפלים שטופים – אפשר להגדיל/להקטין כמויות
  2. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפלים חריפים, או צ'ילי גרוס
  3. 1 בקבוק חומץ
  4. 1/2 כפית מלח
  5. 1 כף  תבלין לחמוצים 
הכנה:
  1. לשפוך לסיר מתאים את החומץ, למלא את הבקבוק במים ולהוסיף לסיר
  2. להוסיף את התבלינים, לערבב, להביא לרתיחה
  3. להוסיף את הפלפלים, לתת להם לרתוח עם המים, לערבב, אל דאגה אם צפים, הם ישקעו בסוף
  4. להמשיך את הרתיחה על אש נמוכה כ- 10 דקות. לא להרתיח יותר מידי שלא יצאו רכים
  5. לכבות את האש לערבב ולתת לפלפלים לשקוע עד שכולם יהיו מכוסים בנוזל
  6. לקרר ולשמור במקרר  

2 תגובות

  1. תודה על המתכון. מה מכיל תבלין חמוצים? והנה אפשר להחליף אותו? כמו כן, אפשר גם עם פלפלים אדומים?

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: