היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פלפל שושקה מוחמצים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כמה פעמים רציתם להכין פלפל שושקה מוחמצים ולא ידעתם איך? אז אני כאן גם ללמד איך להכין. הפלפלים עכשיו בשפע בשווקים ובסופרים וזה הזמן להחמיץ אותם. תוספת מעולה וטעימה אני ממש אוהבת את החמוצים האלה. מה שטוב שלא צריך להמתין ימים עד שיהיו מוכנים, ברגע שהתקררו, מוכנים לאכילה.

מצרכים:

  1. 1 קילו פלפלים שטופים – אפשר להגדיל/להקטין כמויות
  2. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפלים חריפים, או צ'ילי גרוס
  3. 1 בקבוק חומץ
  4. 1/2 כפית מלח
  5. 1 כף  תבלין לחמוצים 
הכנה:
  1. לשפוך לסיר מתאים את החומץ, למלא את הבקבוק במים ולהוסיף לסיר
  2. להוסיף את התבלינים, לערבב, להביא לרתיחה
  3. להוסיף את הפלפלים, לתת להם לרתוח עם המים, לערבב, אל דאגה אם צפים, הם ישקעו בסוף
  4. להמשיך את הרתיחה על אש נמוכה כ- 10 דקות. לא להרתיח יותר מידי שלא יצאו רכים
  5. לכבות את האש לערבב ולתת לפלפלים לשקוע עד שכולם יהיו מכוסים בנוזל
  6. לקרר ולשמור במקרר  
שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

  1. תודה על המתכון. מה מכיל תבלין חמוצים? והנה אפשר להחליף אותו? כמו כן, אפשר גם עם פלפלים אדומים?

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: