חברת פוליבה הגדולה והוותיקה בישראל ליצור, יבוא ושיווק חומרי גלם ומוצרים לענף האפייה והמזון, נכנסת לראשונה לתחום הסדנאות ומשיקה סדנאות אפייה לקהל הפרטי והמקצועי. חדר הסדנאות אשר הוקם במיוחד למטרה זו ממוקם במפעלי החברה, ברחוב הר עצמון 1 ברמלה, יכול להכיל עד 18 משתתפים בו זמנית ומצויד במיטב הטכנולוגיה והמוצרים הנלווים כמו תנורים משוכללים, מקררים ייעודיים, מיקסרים איכותיים ועוד, זאת כדי שמשתתפי הסדנה ייהנו ויקבלו את הכלים והידע של עולם האפייה בסביבה מקצועית.
מדברי דליה פוליבה מבעלי חברת פוליבה: "מהרגע שהתחלנו לייצר במפעל מוצרים באריזות המתאימות לשוק הפרטי זה היה אך טבעי לפתוח חדר סדנאות ברמה הכי גבוהה שיש , בו נוכל ללמד ולהנגיש את עולם האפייה המקצועי גם לקהל הפרטי, להרחיב את הידע שלו בתחום תוך שימוש במוצרי החברה". עוד מוסיפה דליה: "עם השלמת מהלך הכניסה לשוק הפרטי באמצעות שתי החנויות והמוצרים המתאימים, אנו שמחים לשדרג את המקצועיות שלנו באמצעות סדנאות אפייה. רבים מלקוחותינו פוגשים את מוצרינו בנקודות המכירה אך לא תמיד מודעים לכל המאפים שהם יכולים להכין בעזרתם, חדר הסדנאות ישמש גם את הקהל המקצועי להעשרת הידע עם שימוש במוצרי החברה וכן כחדר סדנאות מקצועי להשכרה לימי גיבוש, ימי כייף של חברות , השתלמויות ועוד"
שף קונדיטור גל בוכניק מלמד אותנו להכין קינוח מוס שוקולד עם דבש. הוא מילא את הכוס במוס ג'ל על בסיס דבש ומעל מוס שוקולד מריר עם מחית נוגט של חברת פוליבה. את המוס הוא ממליץ להקציף למרקם לא מוצק.
שף קונדיטור ז'ילבר מלמד אותנו להכין לחמניות פריכות וטעימות אותן הוא אופה בתבנית מיוחדת שיש רק בפוליבה
השף מלמד אותי איך למלא את הקאפקייס: ממלאים בזווית של 45 סנטימטר מהתתחתית…
במהלך חודש נובמבר יתקיימו הסדנאות הבאות:
בתאריך 21.11.2019 יעביר השף קונדיטור גל בוכניק סדנת קינוחים.
ההשתתפות בסדנאות היא מעשית.
בסוף כל סדנה יקבלו המשתתפים את המתכונים והמאפים שהוכנו על ידם.פרטים נוספים על הסדנאות הקרובות בטלפון : 073-2323500
או באתר פוליבה : www.poliva.co.il