היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

מרק עוף עם ירקות לסעודה מפסקת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
את הסעודה המפסקת לפני צום יום הכיפורים, אנחנו תמיד מתחילים במרק עוף עם ירקות. אני שמה במרק ירקות וחלקי עוף. חלק אוהבים את הירקות
(אני) חלק את הכל וחלק מרק צח עם שקדי מרק.

הכנת המרק פשוטה מאוד, המרק טעים ומשביע ויש אומרים, אפילו בריא מאוד ואף מבריא חולים מצוננים

 הכמויות כאן הם בערך לחמישה סועדים

מצרכים

ירקות: 4 גזרים, 1/2 חבילה סלרי, 2 כרישות, 2 בצלים, (מי שאוהב אפשר גם תפוחי אדמה) שטופים וחתוכים
4-5 חלקי עוף: שוקיים, ירכיים או כל חלק אחר שאוהבים שטופים ונקיים.
מעט מאוד מלח (ארוחה מפסקת אל תשכחו)

:הכנה

מכניסים לסיר מתאים את כל הירקות ביחד עם העוף, מביאים לרתיחה, לא פראית, עדינה במשך רבע שעה, מנמיכים ומבשלים עוד חצי שעה.

בהזדמנות זו, אני מאחלת לכל בית ישראל, חתימה טובה

Translate »