מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מרק עוף עם ירקות לסעודה מפסקת

את הסעודה המפסקת לפני צום יום הכיפורים, אנחנו תמיד מתחילים במרק עוף עם ירקות. אני שמה במרק ירקות וחלקי עוף. חלק אוהבים את הירקות
(אני) חלק את הכל וחלק מרק צח עם שקדי מרק.

הכנת המרק פשוטה מאוד, המרק טעים ומשביע ויש אומרים, אפילו בריא מאוד ואף מבריא חולים מצוננים

 הכמויות כאן הם בערך לחמישה סועדים

מצרכים

ירקות: 4 גזרים, 1/2 חבילה סלרי, 2 כרישות, 2 בצלים, (מי שאוהב אפשר גם תפוחי אדמה) שטופים וחתוכים
4-5 חלקי עוף: שוקיים, ירכיים או כל חלק אחר
שאוהבים שטופים ונקיים.
מעט מאוד מלח (ארוחה מפסקת אל תשכחו)

:הכנה

מכניסים לסיר מתאים את כל הירקות ביחד עם העוף, מביאים לרתיחה, לא פראית, עדינה במשך רבע שעה, מנמיכים ומבשלים עוד חצי שעה.

בהזדמנות זו, אני מאחלת לכל בית ישראל, חתימה טובה

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים