מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל בשר ראש עם גרגרי חומוס


במסגרת פרויקט מבורך של אתר FoodsDictionary לפעילות טעימה במיוחד של בלוגרים שקראו לה: "בלוגרים ממליצים על המתכונים שיעשו את 2016" שמחתי להיות חלק מקבוצת הבלוגרים המובילים שנבחרו.

בחרתי בתבשיל של בשר ראש עם גרגירי חומוס, כי אני אוהבת מאוד את החלק הזה של הבשר, הוא עשיר וטעים ביותר, אני משתמשת בו לעתים קרובות, מכינה את התבשיל כתוספת לאורז וגם משתמשת בו לחמין. 

קישור למתכון באתר כאן
קישור לפעילות בפייסבוק כאן

מצרכים:
  1. 1 חבילה בשר ראש שטוף ומנוקה היטב (אני משאירה חלק מהשומן), חתוך לקוביות
  2. 2 כוסות גרגרי חומוס של סנפרוסט או מקופסא.
  3. 2 בצלים קצוצים
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. מעט מלח ומעט פלפל שחור
  6. עד 2 כוסות מרק בשר (מהבישול המקדים של הבשר)

הכנה:

  1. להכניס את הבשר ביחד עם הבצל לסיר מתאים (אפשר לקצר הליכים בסיר לחץ) לכסות במים ולהביא לרתיחה, לאחר רתיחה של 10 דקות, להמשיך לבשל עוד שעתיים וחצי על אש בינונית, אם חסר מים, להוסיף שהבשר יהיה תמיד מכוסה במים.
  2. לאחר שעתיים וחצי, לבדוק אם הבשר מבושל. אם לא, להמשיך לבשל.
  3. אם מבושל, להוסיף שום ופלפל שחור (חוץ ממלח), לערבב היטב, להנמיך את האש לבינונית.
  4. להוסיף חומוס, לערבב לאיחוד התערובות.
  5. לבשל ביחד, רק לאיחוד טעמים, (הבשר והחומוס כבר מבושלים) על אש קטנה בערך 20 דקות.
  6. להגיש כתוספת לאורז, הכי טעים, אורז לבן. 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים