מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל בשר ראש עם גרגרי חומוס


במסגרת פרויקט מבורך של אתר FoodsDictionary לפעילות טעימה במיוחד של בלוגרים שקראו לה: "בלוגרים ממליצים על המתכונים שיעשו את 2016" שמחתי להיות חלק מקבוצת הבלוגרים המובילים שנבחרו.

בחרתי בתבשיל של בשר ראש עם גרגירי חומוס, כי אני אוהבת מאוד את החלק הזה של הבשר, הוא עשיר וטעים ביותר, אני משתמשת בו לעתים קרובות, מכינה את התבשיל כתוספת לאורז וגם משתמשת בו לחמין. 

קישור למתכון באתר כאן
קישור לפעילות בפייסבוק כאן

מצרכים:
  1. 1 חבילה בשר ראש שטוף ומנוקה היטב (אני משאירה חלק מהשומן), חתוך לקוביות
  2. 2 כוסות גרגרי חומוס של סנפרוסט או מקופסא.
  3. 2 בצלים קצוצים
  4. 5 שיני שום קצוץ
  5. מעט מלח ומעט פלפל שחור
  6. עד 2 כוסות מרק בשר (מהבישול המקדים של הבשר)

הכנה:

  1. להכניס את הבשר ביחד עם הבצל לסיר מתאים (אפשר לקצר הליכים בסיר לחץ) לכסות במים ולהביא לרתיחה, לאחר רתיחה של 10 דקות, להמשיך לבשל עוד שעתיים וחצי על אש בינונית, אם חסר מים, להוסיף שהבשר יהיה תמיד מכוסה במים.
  2. לאחר שעתיים וחצי, לבדוק אם הבשר מבושל. אם לא, להמשיך לבשל.
  3. אם מבושל, להוסיף שום ופלפל שחור (חוץ ממלח), לערבב היטב, להנמיך את האש לבינונית.
  4. להוסיף חומוס, לערבב לאיחוד התערובות.
  5. לבשל ביחד, רק לאיחוד טעמים, (הבשר והחומוס כבר מבושלים) על אש קטנה בערך 20 דקות.
  6. להגיש כתוספת לאורז, הכי טעים, אורז לבן. 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

קובה חמו

קובה צהובה שקרויה קובה חמו, על שם האחים יצחק וחמו דוגה שכנראה מהקסטל, הקובות גדולות במיוחד, מתבשלות במרק צהוב עם חומוס, לומר את האמת, הרבה

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים