מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מג'דרה מהירת הכנה

אני אוהבת מג'דרה, כזו שמכינים לבד בבית ומשקיעים בה עם אורז ועדשים ירוקות והרבה הרבה בצל מטוגן.
אבל יש גם קיצורי דרך, חברת סנפרוסט משווקת מוצר שנבחר על ידי הצרכנים וקבל את אות מוצר השנה לשנת 2015. כחלק מהסדרה הזוכה, 'אורז מג'דרה' נותן מענה למגמת הנוחות ומהווה גיוון לתוספת מזינה ובריאה לארוחה קלה ומהירה ב- 10 דקות בלבד.
בבלוג שלי מתכון נוסף של מג'דרה של אמא
האורז והעדשים הם שילוב של דגן וקטנית , המשלימים זה את זה , ויוצרים יחד חלבון בעל איכות תזונתית גבוהה . המוצר דל שומן ודל מלח ועל כן מאפשר לשלוט בכמות התיבול . המוצר אינו מכיל חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל, פתרון מושלם למנת אורז כתוספת חמה לארוחת צהריים או ערב .

המוצר מתאים מאוד לממהרים שבינינו, או רעיון לקחת לעבודה ולהכין במיקרוגל ואם לומר את האמת, זה לא כמו שמכינים לבד, אבל בהחלט, אחרי שהכנתי, אני ממליצה לאמץ.

ההכנה פשוטה מאוד: 

למי שממש ממש ממהרים, או לאלה שרוצים להכין בעבודה, הוראות הכנה במיקרוגל: 

  1. מרוקנים את תכולת השקית לכלי למיקרוגל ומוסיפים רבע כוס מי ברז.
  2. מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-4 דקות.
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות ומגישים.
  6. זמני החימום עשויים להשתנות בהתאם לעוצמת המיקרוגל.
הוראות הכנה בסיר – גם מהירות:
  1. מרוקנים את תכולת השקית לסיר ומוסיפים רבע כוס מי ברז
  2. מוסיפים 2 כפת שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-6 דקות על להבה בינונית
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות על להבה בינונית ומגישים.
התערובת בסיר לפני הבישול
לאחר הוספת התבלינים
זהו מוכן



כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים