היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מג'דרה מהירת הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אני אוהבת מג'דרה, כזו שמכינים לבד בבית ומשקיעים בה עם אורז ועדשים ירוקות והרבה הרבה בצל מטוגן.
אבל יש גם קיצורי דרך, חברת סנפרוסט משווקת מוצר שנבחר על ידי הצרכנים וקבל את אות מוצר השנה לשנת 2015. כחלק מהסדרה הזוכה, 'אורז מג'דרה' נותן מענה למגמת הנוחות ומהווה גיוון לתוספת מזינה ובריאה לארוחה קלה ומהירה ב- 10 דקות בלבד.
בבלוג שלי מתכון נוסף של מג'דרה של אמא
האורז והעדשים הם שילוב של דגן וקטנית , המשלימים זה את זה , ויוצרים יחד חלבון בעל איכות תזונתית גבוהה . המוצר דל שומן ודל מלח ועל כן מאפשר לשלוט בכמות התיבול . המוצר אינו מכיל חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל, פתרון מושלם למנת אורז כתוספת חמה לארוחת צהריים או ערב .

המוצר מתאים מאוד לממהרים שבינינו, או רעיון לקחת לעבודה ולהכין במיקרוגל ואם לומר את האמת, זה לא כמו שמכינים לבד, אבל בהחלט, אחרי שהכנתי, אני ממליצה לאמץ.

ההכנה פשוטה מאוד: 

למי שממש ממש ממהרים, או לאלה שרוצים להכין בעבודה, הוראות הכנה במיקרוגל: 

  1. מרוקנים את תכולת השקית לכלי למיקרוגל ומוסיפים רבע כוס מי ברז.
  2. מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-4 דקות.
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות ומגישים.
  6. זמני החימום עשויים להשתנות בהתאם לעוצמת המיקרוגל.
הוראות הכנה בסיר – גם מהירות:
  1. מרוקנים את תכולת השקית לסיר ומוסיפים רבע כוס מי ברז
  2. מוסיפים 2 כפת שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-6 דקות על להבה בינונית
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות על להבה בינונית ומגישים.
התערובת בסיר לפני הבישול
לאחר הוספת התבלינים
זהו מוכן



שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים