היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות מיקס פתיתי 5 דגנים, אגוזים וחמוציות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כששומעים עוגיות פתיתי דגנים, מיד עולה לנו עוגיות בריאות, העוגיות האלה מכילות מוצרים בריאים, טעימות מאוד.
גילוי נאות: קיבלתי את האריזה של מיקס פתיתי 5 דגנים לסקירה. למטה הוספתי את דברי היצרן על המוצרים החדשים שלהם.
קצת צילומים על התהליך ולאחר מכן המתכון.

אריזת המיקס פתיתי 5 דגנים

התערובת לאחר שכל החומרים אוחדו

לחלק את התערובת ל-3 חלקים, לשטח על ניילון נצמד, להדק ולהכניס למקרר למנוחה של שעה

להוציא ולהניח על קרש, לחתוך לפרוסות

כדי להקל על החיתוך, לטבול את הסכין במים חמים

לחתוך לפרוסות ולהניח בתבנית מתאימה


המתכון:

מצרכים:
1 חבילה מיקס פתיתי 5 דגנים (400 גרם)
200 גרם אגוזים – אין צורך לקצוץ
200 גרם חמוציות (לשטוף ולהשרות כמה דקות לפני השימוש)
1 כוס סוכר – אפשר סוכר חום
2 ביצים שלמות
1.5 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם 1 כפית אבקת אפייה)
1/2 כפית סודה לשתייה
50 גרם חמאה/מרגרינה מומסת
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 כפית מלח

הכנה:
לערבב בקערה נפרדת את המצרכים היבשים: פתיתי דגנים, אגוזים, קמח, א. אפיה, סודה, מלח
להכניס לקערת המיקסר:חמאה/מרגרינה, שמן וביצים, מערבלים במהירות נמוכה עד לקבלת קרם אחיד
להוסיף את התערובת היבשה (1) בשתיים שלוש פעמים, לאחר מכן את החמוציות, לערבל במהירות נמוכה עד שכל התערובות אוחדו
לחלק את התערובת ל-3 חלקים, לשטח כל חלק על ניילון נצמד, להדק לרולדה ולהכניס למקרר למנוחה של שעה
אחרי שעה, להוציא לקרש חיתוך, לקחת כוס עם מים חמים וסכין טובה
לחמם את התנור ל-170 מעלות
לטבול את הסכין במים, לחתוך את הרולדה לפרוסות, להניח בתבנית מתאימה
לאפות בערך 20 דקות, להוציא כשהן רכות וזהובות, לקרר


קצת על הפתיתי דגנים מפי היצרן:

חדש מעולם הבריאות של רפאל`ס חברת רפאל`ס, יצרנית הגרנולה וחטיפי הדגנים המומחית, משיקה סדרת מוצרי דגנים חדשה:

פתיתי דגנים – 7 מוצרי דגנים ללחמים, עוגות, עוגיות, שייקים, פשטידות ועודסדרת פתיתי דגנים של רפאל`ס כוללת פתיתי כוסמין מלאים, חיטה מלאה, שעורה מלאה, שיפון מלאים, שיבולת שועל מלאה (עבה), שיבולת שועל מלאה (דקה) ומיקס פתיתי דגנים. ישווקו באריזות 400 גרם, בכשרות מהדרין.
חברת רפאל`ס, היצרנית הישראלית המתמחה למוצרי בריאות, גרנולה וחטיפי גרנולה, משיקה סדרת תערובות דגנים חדשה: פתיתי דגנים – 7 תערובות דגנים מיוחדות הכוללת פתיתי כוסמין מלאים, פתיתי חיטה מלאה, פתיתי שעורה מלאה, פתיתי שיפון מלאים, פתיתי שיבולת שועל מלאה (עבה), פתיתי שיבולת שועל מלאה (דקה) ומיקס פתיתי דגנים. תערובות הדגנים עשירות ומגוונות, בעלות ערכים תזונתיים גבוהים, מיועדות לשימוש ללחמים, עוגות, עוגיות וכדורי אנרגיה, שייקים, פשטידות ומאפים מלוחים, ציפוי לשניצל ועוד. ישווקו בכל רשתות המזון ברחבי הארץ, בכשרות מהדרין ובמחיר מיוחד.
לדברי רפאל ממבר, מנהל המכירות והשיווק ברפאל`ס, "כחלק מתפיסת עולמנו, אנו מבקשים להביא לצרכן חדשנות גם במוצרים שהוא מכיר. אנו מנגישים לצרכן הביתי סוגי דגנים נוספים מעבר לשיבולת השועל ורוצים לחשוף אותו לעולם הדגנים הרחב, להעשיר את מזונות ולהעניק לו אפשרויות שימוש נרחבים של דגנים".
חברת רפאל`ס מתמחה בייצור מוצרי מזון טבעיים, טעימים ומזינים. במפעל החברה מיוצרת גרנולה באיכות הגבוהה ביותר המשווקת במספר טעמים וגדלים תחת המותג "גרנולה רפאל" ו"תענוג", תערובות מפנקות לסלט ("צ`וקולומומו"), חטיפי אנרגיה "פוזיטיב" ועוד.

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים