מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

התוספת המושלמת – תפוחי אדמה אפויים בתנור רק עם שלושה מרכיבים

אני מעלה את המתכון לקראת שבת, שבו אני מכינה בדרך כלל את התוספת הזו וגם בגלל שביקשו ממני מתכון
רק שלושה מרכיבים למנה הזו ויש לכם תוספת של תפוחי אדמה מושלמים:

זה הזן של התפוחי אדמה, לא הלבנים…

מצרכים:

  1. תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים חתוכים לצורות שאוהבים
  2. אבקת מרק בטעם בצל 
  3. שמן

כמויות האבקה והשמן לפי כמויות תפוחי האדמה שאתם מכינים בכל אופן, שני המרכיבים צריכים לעטוף היטב את התפוחים

הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. מניחים תפוחי אדמה בתבנית מתאימה מרופדת בנייר אפייה
  3. מפזרים מעל שמן 
  4. מפזרים אבקת מרק בצל ומערבבים היטב בידיים
  5. אופים בערך כשעה עד שמשחימים – לא לכסות את התבנית
  6. מגישים חם, אפשר גם לשמור עד למחרת במקרר ולחמם בתנור לפני ההגשה.



תגובה אחת

  1. נראה יפה מאד.הייתי רוצה מתכון ללא אבקת מרק.שהור רעלי…מלא מלח וחומרים משמרים.יכולה ללעזור לי?

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: