מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מוקפץ נודלס עם ירקות – מנה צמחונית

מוקפץ נודלס עם ירקות. בימים החמים האלה, אנחנו לא רוצים להתעסק הרבה במטבח ולהכין אוכל מסובך ולכן המנה הזו, מתאימה מאוד, מנה קלילה וטעימה והכי חשוב, קלה להכנה וגם צמחונית למי שחשוב

מצרכים:

  1. 1 חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, להניח במסננת לשפוך מעל מעט שמן ולערבב כדי שלא ידבקו. אני משתמשת בנודלס דק להכנה מהירה, אבל כל נודלס יתאים.
  2. חצי חבילה כרוב חתוך לרצועות דקות
  3. 4-5 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  4. 2 בצלים חתוכים גם לרצועות דקות
  5. 2 גמבות מצבעים שונים גם חתוכים לרצונות דקות 
  6. 3 כפות שמן קנולה
  7. בקבוק של סויה, כי כל פעם צריך להוסיף, רוטב צ'ילי

הכנה:

  1. להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן
  2. לשפוך לווק שמן ורוטב סויה, להוסיף ירקות ולטגן טיגון די קצר
  3. לטגן כל ירק בנפרד, הסדר לא חשוב כאן
  4. לאחר סיום טיגון כל ירק, להכניס לסיר מתאים
  5. לאחר שסיימנו את כל הירקות, להוסיף את הנודלס לסיר 
  6. להוסיף לסיר צ'ילי, לערבב היטב את הכל ביחד
  7. להגיש חם 
הנודלס שהשתמשתי

                                                                                                       הקפצת הירקות

 הוספת הנודלס לסיר עם הירקות המוכנים

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים