מוקפץ נודלס עם ירקות. בימים החמים האלה, אנחנו לא רוצים להתעסק הרבה במטבח ולהכין אוכל מסובך ולכן המנה הזו, מתאימה מאוד, מנה קלילה וטעימה והכי חשוב, קלה להכנה וגם צמחונית למי שחשוב
- 1 חבילה איטריות נודלס – להכין לפי הוראות היצרן, להניח במסננת לשפוך מעל מעט שמן ולערבב כדי שלא ידבקו. אני משתמשת בנודלס דק להכנה מהירה, אבל כל נודלס יתאים.
- חצי חבילה כרוב חתוך לרצועות דקות
- 4-5 גזרים חתוכים לרצועות דקות
- 2 בצלים חתוכים גם לרצועות דקות
- 2 גמבות מצבעים שונים גם חתוכים לרצונות דקות
- 3 כפות שמן קנולה
- בקבוק של סויה, כי כל פעם צריך להוסיף, רוטב צ'ילי
הכנה:
- להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן
- לשפוך לווק שמן ורוטב סויה, להוסיף ירקות ולטגן טיגון די קצר
- לטגן כל ירק בנפרד, הסדר לא חשוב כאן
- לאחר סיום טיגון כל ירק, להכניס לסיר מתאים
- לאחר שסיימנו את כל הירקות, להוסיף את הנודלס לסיר
- להוסיף לסיר צ'ילי, לערבב היטב את הכל ביחד
- להגיש חם
הקפצת הירקות
הוספת הנודלס לסיר עם הירקות המוכנים