מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פשטידת כרובית גבינות, עירית וקרם פרש של השף הלבן – מתאימה לחג השבועות

הכנת פשטידה, זו עבודה קלה מאוד, בוחרים את המצרכים, מוסיפים גבינות ועוד תוספות שרוצים ולא מוותרים על הקרם פרש של השף הלבן, שמקנה לפשטידה טעם ומרקם מיוחד. היה טעים.
אז תכינו גם אתם, כמו רוב המתכונים שלי, גם הכנת הפשטידה הזו, קלי קלות הכנה.

מצרכים:

  1. 1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים, מושרית במים ומלח
  2. 1/2 חבילה עירית קצוצה
  3. 1 מיכל קרם פרש
  4. 1 כוס גבינה צהובה עמק מגורדת
  5. 200 גרם גבינה חמד מגורדת
  6.  3 ביצים
הכנה:
  1. לסנן הכרוביות ולהכניס לסיר מתאים עם מים ומעט מלח, להרתיח
  2. להנמיך את האש ולהמשיך להרתיח 10 דקות, לקרר
  3. להכניס לקערה את הכרובית, עירית, קרם פרש, גבינות וביצים ולערבב היטב
  4. לפזר בתבנית מתאימה פירורי לחם, לשטח את הפשטידה בתבנית
  5. לפזר גם מעל פירורי לחם
  6. לאפות 180 מעלות כ-3/4 שעה
  7. לקרר בתנור להתייצבות ולהגיש בטמפרטורת החדר 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים