היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פשטידת עלי תרד, גבינות וקרם פרש של השף הלבן – מתאימה לשבועות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידה נוספת שמתאימה לחג השבועות.. הכנת הפשטידה היא עבודה קלה מאוד, בוחרים את המצרכים, מוסיפים גבינות ועוד תוספות שרוצים ולא מוותרים על הקרם פרש של השף הלבן, שמקנה לפשטידה טעם ומרקם מיוחד. היה טעים.
אז תכינו גם אתם, כמו רוב המתכונים שלי, גם הכנת הפשטידה הזו, קלי קלות הכנה.

מצרכים:

  1. 2 אריזות עלי תרד (מהמקררים בסופרים) שטופים ומסוננים
  2. 1 מיכל קרם פרש
  3. 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  4. 200 גרם גבינה חמד
  5.  3 ביצים 

הכנה:

  1. להכניס לקערה מתאימה את עלי התרד, אם רוצים, אפשר לקצוץ, אני שמתי שלמים
  2. להוסיף קרם פרש, גבינות וביצים ולערבב היטב
  3. לפזר בתבנית מתאימה פירורי לחם, לשטח את הפשטידה בתבנית
  4. לפזר גם מעל פירורי לחם
  5. לאפות 180 מעלות כ-3/4 שעה
  6. לקרר בתנור להתייצבות ולהגיש בטמפרטורת החדר


שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים