מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פשטידת עלי תרד, גבינות וקרם פרש של השף הלבן – מתאימה לשבועות

פשטידה נוספת שמתאימה לחג השבועות.. הכנת הפשטידה היא עבודה קלה מאוד, בוחרים את המצרכים, מוסיפים גבינות ועוד תוספות שרוצים ולא מוותרים על הקרם פרש של השף הלבן, שמקנה לפשטידה טעם ומרקם מיוחד. היה טעים.
אז תכינו גם אתם, כמו רוב המתכונים שלי, גם הכנת הפשטידה הזו, קלי קלות הכנה.

מצרכים:

  1. 2 אריזות עלי תרד (מהמקררים בסופרים) שטופים ומסוננים
  2. 1 מיכל קרם פרש
  3. 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  4. 200 גרם גבינה חמד
  5.  3 ביצים 

הכנה:

  1. להכניס לקערה מתאימה את עלי התרד, אם רוצים, אפשר לקצוץ, אני שמתי שלמים
  2. להוסיף קרם פרש, גבינות וביצים ולערבב היטב
  3. לפזר בתבנית מתאימה פירורי לחם, לשטח את הפשטידה בתבנית
  4. לפזר גם מעל פירורי לחם
  5. לאפות 180 מעלות כ-3/4 שעה
  6. לקרר בתנור להתייצבות ולהגיש בטמפרטורת החדר


כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים