מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אורז עם פטריות ובצל מטוגן

אורז, אוכל בסיסי וטעים, יש מלא אפשרויות להכנת אורז, הכי קל והכי טעים זה הבסיסי, אורז, מלח, מים ושמן. אצלי אוהבים את האורז הבסיסי, אבל מידי פעם מגוונת. היום הכנתי אורז עם פטריות ובצל מטוגן, בטעם אסיאתי עדין, כרגיל, מתכון קל להכנה.

 

מצרכים:

  1. 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן (כאן השתמשתי באורז פרסי) להניח בצד במסננת 
  2. 5-6 פטריות שמפיניון טריות, חתוכות 
  3. 1 בצל גדול קצוץ 
  4. 4 כפות שמן רגיל 
  5. 3 כוסות מים רותחים 
  6. תבלינים: מלח, כף רוטב תריאקי, כף רוטב סויה 

הכנה

  1. בסיר מתאים לחמם שמן, לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף פטריות, להמשיך ולטגן בערך 5 דקות 
  2. להוסיף מלח, תריאקי וסויה, לערבב, 
  3. להוסיף את האורז, לטגן ביחד 3-4 דקות 
  4. להוסיף מים לאט כדי שלא ישפריץ, לערבב, להרתיח 3 דקות 
  5. להנמיך את האש ולבשל בערך 10 דקות עד שהאורז מוכן
  6. לקרר ולהגיש עם שניצלים, רוטב כל שהוא, או אפילו ככה זה טעים

 

4 תגובות

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  2. בתיה. לבלוג שלך לוקח המון זמן (כמה דקות) להטען והתמונות לא עולות במרבית הפוסטים שלך. לעיתים הקישור לבלוג שלך עולה כ-HTML ולא כטקסט. לידיעה.
    מנהל פרפרים – הבלוגוספרה שלנו

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: