אורז, אוכל בסיסי וטעים, יש מלא אפשרויות להכנת אורז, הכי קל והכי טעים זה הבסיסי, אורז, מלח, מים ושמן. אצלי אוהבים את האורז הבסיסי, אבל מידי פעם מגוונת. היום הכנתי אורז עם פטריות ובצל מטוגן, בטעם אסיאתי עדין, כרגיל, מתכון קל להכנה.
מצרכים:
- 1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן (כאן השתמשתי באורז פרסי) להניח בצד במסננת
- 5-6 פטריות שמפיניון טריות, חתוכות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4 כפות שמן רגיל
- 3 כוסות מים רותחים
- תבלינים: מלח, כף רוטב תריאקי, כף רוטב סויה
הכנה
- בסיר מתאים לחמם שמן, לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף פטריות, להמשיך ולטגן בערך 5 דקות
- להוסיף מלח, תריאקי וסויה, לערבב,
- להוסיף את האורז, לטגן ביחד 3-4 דקות
- להוסיף מים לאט כדי שלא ישפריץ, לערבב, להרתיח 3 דקות
- להנמיך את האש ולבשל בערך 10 דקות עד שהאורז מוכן
- לקרר ולהגיש עם שניצלים, רוטב כל שהוא, או אפילו ככה זה טעים
4 תגובות
Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness, scheduled posting to your WordPress :). Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0
בתיה. לבלוג שלך לוקח המון זמן (כמה דקות) להטען והתמונות לא עולות במרבית הפוסטים שלך. לעיתים הקישור לבלוג שלך עולה כ-HTML ולא כטקסט. לידיעה.
מנהל פרפרים – הבלוגוספרה שלנו
תודה…אבדוק…
גם עכשו לוקח זמן? יכול לבדוק?