היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מתכוננים לשבועות – פוקאצ'ה מקמח מטחנת "קמח הארץ"

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אם אתם כמוני, מכינים מראש לשבועות ומקפיאים, תזמינו לכם מאתר טחנת "קמח הארץ" של טחנות, קמח שמיועד לפיצות ופוקאצ'ות.  

קבלתי לסקירה קמח פיצה ופוקאצ'ה, קמח חיטה לבן באיכות מעולה ללא צורך בניפוי, תוצרת גרמניה, עשיר במיוחד בחלבון וגלוטן, יוצר בצק חזק, גמיש, רך ובעל ריח וטעם שלא הכרתי בקמחים אחרים, כאילו נאפה בטאבון. בגלל ההרכב שלו מתאים לפיצות ופוקאצ'ות. 

 קמח הארץ הינה טחנת קמח ישראלית שנוסדה ב-2009 במושב כוכב מיכאל. מייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאי מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

כשר פרווה, בהשגחת בד"ץ מהדרין הרב רובין והרבנות הראשית לישראל. 

מחיר: 10 ש"ח לאריזה במשקל 1 ק"ג. להשיג באתר טחנת "קמח הארץ"

 הכנתי פוקאצ'ות שמיד הקפאתי, יחכו לי בערב חג.

המתכון לפוקאצ'ות: המתכון לבצק של דודו אסלן בית הקפה חממת הסחלבים בקיבוץ מעלה החמישה, התוספות שלי

  • 1 קילו קמח פיצה ופוקאצ'ה של קמח הארץ 
  • 650 מייל מים חמימים 
  •  5 גרם שמרים 
  •  25 גרם מלח
  • לפיזור מעל הבצק: עגבניות שרי, או רגילות חתוכות לריבועים, שמן זית, מלח גס, ענפי רוזמרין, גבינת מוצרלה

הכנה:

  • להכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה ללוש 10 דקות  להתפיח שעה וחצי   
  • לחמם תנור ל- 200 מעלות
  • לחלק ל-4 חלקים שווים, או יותר אם בא לכם, לגלגל כל חלק ולשטח בעזרת ידיים משמנות בשמן זית 
  • להניח בתבנית מתאימה ולעצב לצורה אובלית, או עגולה, מה שאוהבים   
  • לחורר בעזרת האצבעות ליצירת שקעים קטנים, לזלף מעל שמן זית, לפזר עגבניות, מלח גס ורוזמרין   
  • להתפיח עוד 15 דקות 
  • להכניס לתנור ולאפות בערך 15-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

תגובה אחת

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: