קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בציפוי מחית תות

לכבוד חג השבועות, מציג מותג UNIQUE מבית "מייסטר" סדרה של 15 מחיות פרי טבעיות ואיכותיות מצרפת, המתאימים להכנת מגוון עוגות, מוס, שייקים, קוקטיילים, סורבה ועוד.

אני בחרתי במחית בטעם תות שתתאים לי לשבועות עם עוגת גבינה

המחיות מכילות פרי טבעי (99%-90%) וסוכר והן ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או חומרי טעם. המחיות, המוצעות במרקם חלק ללא גרעינים, משווקות במיכל ייעודי במשקל 1 ק"ג עם פקק נוח – לשימוש חוזר ולשמירה על ההיגיינה. 

 במגוון הטעמים:  תות * משמש * אננס * בננה * קסיס * לימון * ליים * דובדבן חמוץ * ליצ'י * מנדרינה * מנגו * אוכמניות * פסיפלורה * אגס וויליאמס *פטל.  

 

כשרות: חוג חתם סופר פתח תקווה והרבנות הראשית לישראל (מלבד הפטל).    

מחיר: 59 – 71 ש"ח למחית פרי במשקל 1 ק"ג.   

להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/   ברשתות ובחנויות 

עוגת הגבינה שלי לחג השבועות:

מצרכים:

    1. 7 ביצים מופרדות בגודל L
    2. 1 קילו גבינה לבנה 5% (מיכל של 750 ועוד 250) – שמתי במסננת ביחד עם השמנת להגיר נוזלים
    3. 1 שמנת חמוצה רגילה
    4. 1/2 כוס קורנפלור + 1/2 כוס אינסטנט וניל
    5. 1 כוס סוכר
    6. רבע כפית מלח
    7. סיר של ג'חנון בקוטר של 22 – לשמן את התחתית של הסיר, להניח נייר אפייה גזור בקוטר של התחתית. 
    8. אפשר לשמן את הסיר בצדדים ולהדביק נייר אפייה

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות, אפיה רגילה, להכניס לתחתית התנור תבנית ריקה, אני מכניסה תבנית של התנור
  2. לטרוף חלמונים, להוסיף 1/2 כוס מהסוכר, גבינה ושמנת, לערבב, להוסיף קורנפלור ואינסטנט וניל, לערבב היטב שלא יהיו גושים, להניח בצד
  3. להקציף היטב חלבונים, לי לקח 4 דקות, להוסיף תוך כדי הקצפה את יתרת הסוכר ומלח עד לקבלת קצפת יציבה
  4. להוסיף את הקצפת לקערת החלמונים, בכמה פעמים, לקפל, לערבב היטב לתערובת אחידה, עד שכל המסה מאוחדת 
  5. להוסיף לתבנית הריקה שבתנור 3 כוסות  מים מהברז
  6. להכניס את העוגה, מדף אמצעי, לאפות רבע שעה ב-180 מעלות ולאחר מכן להוריד ל-160 מעלות ולאפות עוד שעה
  7. לא לפתוח את התנור, להשאיר את העוגה בפנים להתקרר     
  8. לאחר שהתקררה, לצפות במחית תות, לשמור במקרר. את המחית ערבבתי עם מעט קורנפלור והרתחתי ואז מרחתי על העוגה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים