מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

אוזני המן וטארט במילוי קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות של חברת מייסטר

אם אתם מכינים אוזני המן ועוגות לפורים ועושים משלוח מנות, רוצו לקנות את המילויים והציפויים הטעימים והמיוחדים של מותג הבית האיכותי UNIQUE, תעשירו את משלוח המנות בפורים עם מטעמים מיוחדים, שכולם ישמחו לקבל. ניתן לרכוש ברשתות ובחנויות מתמחות.

אני הכנתי אוזני המן במילוי קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות וטארט עם ציפוי DIP לבן

 

  • קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות: במרקם קרמי ובטעם עשיר. מתאים לאפייה, למוס ולמילוי. כשר חלבי. מחיר: 39 ש"ח למיכל במשקל 450 גרם
  • ציפוי DIP לבן: לציפוי מאפים, עוגיות ועוגות. אפשר להוסיף לציפוי טעם וצבע שרוצים. הציפוי מתקשה לאחר צינון. כשר פרווה. מחיר: 29 ש"ח למיכל במשקל 500 גרם. את הציפוי יש לחמם טרם השימוש במיקרו (בפולסים עד שנהיה נוזלי), או בבאן מארי. לצפות ואז לצנן.

במילויים ובציפויים הטעימים והמיוחדים של מותג הבית האיכותי UNIQUE, אפשר למלא, לצפות או גם וגם – אוזני המן, עוגיות רולדה, ריבועיות, סהרונים, מאפי שמרים או כל מטעם אחר שאוהבים – עם קרם בואנו, ציפוי לבן או קרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות.

בסוד נגלה לכם שקרם בואנו אוהב ציפוי קרמל מלוח, ומילוי שוקולד לבן ועוגיות שחורות – אוהב ציפוי לבן. במילים אחרות, משניים יוצאים שלושה כי אפשר להכין רק עם מילוי, רק עם ציפוי או גם וגם. נכון נחמד?

חברת מייסטר (משנת 1997), מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לשוק המקצועי, המוסדי והביתי.

בין הלקוחות המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE – מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד. 

כשר בהשגחת חוג חתם סופר/ לנדא, והרבנות מטה יהודה.

דעתי על המוצרים: מוצרים מעולים וטעימים מאוד וטוב שתמיד יהיו בבית.

להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/, ברשתות ובחנויות מתמחות.

המתכון לחצי קילו אני הכנתי הכנתי מ- 700 גרם קמח כוסמין מלא ו-1 כוס קמח רגיל גם את האוזני המן וגם את הטארט:

אוזני המן:   מצרכים:

  1. 700 גרם קמח כוסמין מלא
  2. 1 כוס קמח לבן רגיל
  3. 2 חבילות מרגרינה של 200 גרם רכה בטמפרטורת החדר (לא נוזלית)
  4. 3  חלמונים מביצים בגודל L 
  5.  1 כוס סוכר
  6.  1/2 כוס מיץ תפוזים
  7.  2 סוכר וניל

הכנה:

  1. להכניס לקערת המיקסר: מיץ, חלמונים, סוכר, סוכר וניל ולערבל ביחד, להוסיף מרגרינה ולהבליע בתערובת
  2. להוסיף את הקמח בפעמיים וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, אם הבצק לא התאחד, אפשר להוסיף מעט מים
  3. לכסות בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה
  4. לחמם תנור ל-170 מעלות, לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים
  5. למלא בקרם שוקולד לבן ועוגיות שחורות לסגור לצורת אוזן המן
  6. לאפות 1/4 שעה עד 20 דקות רק עד שמזהיבים, לקרר, לפזר מעל אבקת סוכר ולשמור בקופסא סגורה

לטארט:

  1. להפשיר במיקרו את הציפוי דיפ הלבן, להניח בצד
  2. לקחת חלק מהבצק לרפד תבנית פאי בגודל 22
  3. להניח מעל נייר אפיה ולהניח עליהן משקולת או קטניות ולאפות אפיה עיוורת בערך חצי שעה עד שהטארט מוכן
  4. להוציא מהתנור, לקרר, לשפוך מעל את הציפוי דיפ לבן, לישר ולקרר

אפייה עיוורת

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים