היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

פשטידת ברוקולי וגבינות מאפה טעים מתכון פשוט וקל להכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת ברוקולי וגבינות, לדעתי שילוב מנצח בטעמים, מאפה טעים מתכון פשוט וקל להכנה 

מצרכים:

  1. 1 שקית ברוקולי של סנפרוסט – להפשיר במסננת להגיר נוזלים עד להכנה 
  2. אם משתמשים בברוקולי טרי, אז פשוט לשטוף היטב, לחתוך לחתיכות ולסנן מהמים 
  3. 2 קופסאות גבינת קוטג' (500 גרם) 
  4. 400 גרם גבינת מוצרלה (200 למילוי ו-200 לפזר מעל)
  5. 4 ביצים שלמות 
  6. 1 מיכל שמנת לבישול, לא חשוב של איזה חברה 
  7. 2  כפות גדושות קמח תופח, או רגיל עם מעט אבקת אפיה 
  8. מעט מלח ופלפל שחור גרוס 
  9. 3 שיני שום קצוץ (אני השתמשתי בשום כתוש של דורות) 

 הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות 
  2. להכין את תערובת הגבינות: בקערה מתאימה לשים 200 גרם מהמוצרלה, קוטג', ביצים, שמנת לבישול, קמח ופלפל שחור 
  3. לערבב היטב, לטעום, אם חסר מלח, להוסיף לפי הטעם, להניח את התערובת בצד 
  4. לשמן תבנית מתאימה, אני השתמשתי בתבנית עגולה, 26 ס"מ 
  5. לפזר את הברוקולי המסונן בתבנית בצורה אחידה, לצקת מעל את הבלילה של הגבינות, לפזר מעל את יתרת המוצרלה
  6. לאפות בערך 50 דקות עד שהפשטידה בצבע חום ויציבה
  7. אפשר להגיש חמה, אבל כדאי להמתין קצת שתתקרר כדי שתתגבש 

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים