חדש בארץ, קטו-אויל KETOIL (שמן MCT) השמן החדש והאידיאלי לטיגון ובישול חם במטבח ולתזונה קטוגנית (דיאטת תזונה דלת פחמימות, עתירת שומן המורידה את רמות הסוכר והאינסולין בדם ומעבירה את חילוף החומרים בגוף מפחמימות לעבר שומן וקטונים)
השמן משווק בארץ על ידי חברת אומגה גליל שבחרה בשף צחי בוקששתר להוביל את השקתו, כמי שמשלב אורח חיים בריא ונכנס בשנים האחרונות לעולם הנטורופתיה. ההשקה נערכה בזום.
צילום: אבי מזרחי EYECON הפקות
השף הכין קציצות עם חצילים – צילום: אבי מזרחי EYECON הפקות
סלט בטטה – צילום: אבי מזרחי EYECON הפקות
ופסטו אפונה צילום: צילום: אבי מזרחי EYECON הפקות
להלן כמה מן התכונות של השמן:
- שמן המטבח החדש קטו-אויל הנו שמן MCT המכיל חומצות שומן רוויות בינוניות.
- אינו מתחמצן ונשרף בחימום וטיגון לעומת שמני מאכל צמחיים אחרים כדוגמת זית וקנולה. אינו יוצר שומן טראנס, וניתן לטגן בו יותר סבבי טיגון מבלי להחליפו ולכן אפשר לבשל ולטגן באופן בטוח.
- נותן כבוד לחומרי הגלם – צלול וניטרלי כמו מים, ללא טעם וריח. לחציל מטוגן יש טעם של חציל, ולביצה יש טעם של ביצה ולא טעם של שמן שרוף.
- תמיד נוזלי, גם בקור – אינו קופא כשמן קוקוס, ומעולה לשימוש גם באפיה ושומר על מרקמם של המאפים.
- מסייע להפגת הרעב ולתחושת אנרגיה – זאת בזכות חומצות השומן הבינוניות הייחודיות לו, המייצרות רמה גבוהה של קטונים בדם בזמן קצר, דבר שתורם לעליה ברמות האנרגיה והגברת תחושת השובע.
חוו"ד שלי: ניסיתי אותו באפיה, שמן צלול, קליל יותר משמן רגיל, גם החביתה שהוכנה היה לה טעם אחר משאני רגילה.
כשר פרווה למהדרין – בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים – מתאים גם למאכלי חלב וגם למאכלי בשר.
השמן משווק בארץ על ידי חברת אומגה גליל.
ניתן להזמין מאתר אומגה גליל עם שליח עד הבית או בטל': 04-9999524,
https://newshop.omega3galil.com/product/1-%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-mct/
כמו כן ניתן להשיג בבתי טבע נבחרים ברחבי הארץ.
מחיר היכרות – ליטר KETOIL – 65 (לא כולל משלוח)