מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לחמישה נכדים, הייתי עובדת מדינה במשרד המשפטים. כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת בנושא הבלוגרים, מטיילת הרבה, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד ועוד.

תמיד עבדתי מחוץ לבית, גם כשהילדים היו קטנים ושילבתי את העבודה עם הטיפול בילדים ובבית.

כדי לשמר את המתכונים של אמי והאחיות שלי, שגם הן אלופות בבישול ואפייה פתחתי את הבלוג הראשון שלי באתר תפוז, שלימים סגרו את הבלוגיה. פתחתי בלוג בפלטפורמה של בלוגר ועכשיו אני באתר שהוא רק שלי.

אני אופה ומבשלת לבני ביתי. בבלוג שלי אוכל של בית מה שנקרא, מתכונים קלים להכנה, ממצרכים זמינים בכל בית.

כל הזמן שואלים אותי אם אני עושה סדנאות או מוכרת אוכל, התשובה לרגע זה היא שאני עושה אך ורק לבני ביתי.

בנוסף למדתי צילום וכל התמונות מצולמות במצלמה הפרטית שלי ובטלפון הנייד. 

מי שמכיר אותי יודע שאני גם מטיילת הרבה בחו"ל, מצלמת הרבה בטיולים ויש הרבה טיולים שתיעדתי בבלוג אז כאן תוכלו לקרוא גם על הטיולים שלי בחו"ל.

בנוסף, אני משתתפת ומסקרת אירועים והשקות שקשורות לקולינריה ולייף סטייל, אני בודקת מוצרים שאני מקבלת לסקירה ומשתפת.
מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה בבלוג.

 

 

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

כנאפה ביתית

כנאפה ביתית, קלה להכנה וטעימה מאוד, הכנתי סרטון על ההכנה.
לפני שנתחיל, מזמינה אתכם לעקוב אחרי גם באינסטגרם  שם אני מעלה סרטונים לסטורי. 

מצרכים:

  1. מחבת בקוטר 28 ס"מ עם ציפוי נון סטיק (שלא נדבק)
  2.  100 גרם חמאה
  3. 300 גרם שערות קדאיף
  4. 500 גבינת טוב טעם או ריקוטה, מעורבת עם אבקת סוכר 
  5. 1/2 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים

הכנת הפיסטוקים: במחבת שבה נכין את הכנאפה, לקלות מעט את הפיסטוקים, לקרר ולקצץ, לשמור בצד.

מצרכים והכנת הסירופ:  להרתיח בערך 10 דקות: 1 כוס סוכר, 1 כוס מים, מיץ מחצי לימון,  לקרר וגם לשמור בצד.

הכנת הכנאפה: 

  1. להמיס את החמאה במיקרוגל או בתנור.
  2. לערבב את שערות הקדאיף עם יתר החמאה המומסת ולהפריד את השערות בעזרת האצבעות.
  3. לחמם מחבת על אש בינונית, לפזר חצי מכמות שערות הקדאיף
  4. להניח את הגבינה באופן אחיד על שערות הקדאיף ולפזר מעל את יתר שערות הקדאיף.
  5. לטגן עד שהתחתית מזהיבה קצת (זהירות לא לשרוף), בערך 10 דקות
  6. להניח צלחת גדולה על המחבת, להפוך את הכנאפה ואז להחזיר למחבת
  7.  להמשיך לטגן בערך עוד 5 דקות, ליצוק את הסירופ מעל הכנאפה ולפזר פיסטוקים.

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים