מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

מקרוני ברוטב עגבניות – אוכל מהיר הכנה

אין כמו מקרוני, מנה פשוטה להכנה, טעימה. כאשה עובדת, אני עסוקה מאוד וחוזרת הביתה בשעות מאוחרות, לא  תמיד יש לי אוכל מוכן ולכן אני מכינה אוכל מהיר הכנה. מקרוני ממש מתאים.
ההבדל בצילומים זה בגלל תאורה והכלי.



מצרכים: 

  1. 1 חבילה מקרוני (500 גרם), אני משתמשת של אסם מספר 8
  2. 2 בצלים בינוניים קצוצים
  3. 4 עגבניות בינוניות קצוצות
  4. 1 קופסת רסק עגבניות קטנה
  5. 1 כף סוכר 
  6. 5 שיני שום מרוסקות
  7. פחות מרבע כוס שמן
  8. תבלינים: מלח ופפריקה אדומה מתוקה, מי שאוהב, יכול גם חריפה

הכנה:

  1. להכין את המקרוני והרוטב באותו הזמן, בשני סירים נפרדים
  2. לבשל את המקרוני לפי הוראות היצרן
  3. לחמם בסיר קטן שמן, לטגן את הבצלים
  4. כשמזהיבים ממש מעט, להוסיף את העגבניות, לערבב
  5. להנמיך את האש, להוסיף רסק, שום סוכר ותבלינים, לערבב ולבשל ביחד. לכסות את הסיר, זה משפריץ
  6. אם הרוטב סמיך מידי, תוסיפו מים של המקרוני
  7. כשהמקרוני מוכנים, לסנן, להחזיר לסיר, לשפוך מעל את הרוטב, לערבב ולהגיש.


;

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים