היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

סחוג הבית – כל כך פשוט להכין

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אני לא יודעת למה, דווקא בתקופה הזו, הכי בא לי להכין חריף/חמוצים. אחרי שסיימתי להכין סיר חמוצים ביתיים, מתכון אתן גם בקרוב, תתכוננו… התפניתי להכין גם סחוג. אין כמו סחוג שהוכן בבית, טרי וטעים. כל כך פשוט להכין…
מתכון לסחוג אדום חריף אש כאן 

מצרכים – הכמויות למוצר מוכן של שתי צנצנות בינוניות

  1. 2 צרורות של כוסברה, די גדולים, לא קטנים כמו בשקיות של הסופר – שטופים היטב
  2. 10 פלפלים ירוקים חריפים בגודל בינוני/גדול. החריפות בהתאם לכמות הפלפלים. אתם תחליטו.
  3. 12 שיני שום
  4. 2 כפות שמן רגיל
  5. 1 כף שטוחה מלח, 1 כף כמון ו-1 כף חווייג' (למרק) 
הכנה:
  1. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון (אני חותכת את הכוסברה והפלפלים לחתיכות קטנות כדי להקל על המעבד)
  2. לרסק ולטחון למרקם של סחוג שאתם אוהבים
  3. תטעמו, אם לא מספיק חריף, תוסיפו פלפלים. 
  4. לשפוך לתוך מסננת לסנן את הנוזלים.
  5. להכניס לצנצנות, לשפוך מעט מהנוזלים מלמעלה, לשמור במקרר
  6. אם יצאה לכם כמות גדולה, תקפיאו

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

  1. כתבת 1 כף חוויאג' למרק? לא מצאתי מרק במתכון..??
    תודה על המרשם, זה בעצם על אותו עיקרון של פםסטו. האם לא כדאי לצים ברווח הנוצר בין הסחוג לפקק מעט שמן זית?
    תודה לך, מחכה למתכון החמוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד בבלוג
Translate »