מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

סחוג הבית – כל כך פשוט להכין

אני לא יודעת למה, דווקא בתקופה הזו, הכי בא לי להכין חריף/חמוצים. אחרי שסיימתי להכין סיר חמוצים ביתיים, מתכון כאן, התפניתי להכין גם סחוג.

אין כמו סחוג שהוכן בבית, טרי וטעים. כל כך פשוט וקל להכין…

מתכון לסחוג אדום חריף אש כאן

סרטון על תהליך ההכנה:

מצרכים – הכמויות למוצר מוכן של שתי צנצנות בינוניות

  1. 3 חבילות כוסברה, שטופה היטב 
  2. 10 פלפלים ירוקים חריפים בגודל בינוני/גדול. החריפות בהתאם לכמות הפלפלים. אתם תחליטו.
  3. 12 שיני שום
  4. 1/4 כוס שמן זית
  5. 1 כף שטוחה מלח, 1 כף כמון מעט אבקת תבלין צ'ילי
הכנה: 
  1. להכניס את כל המצרכים למעבד מזון (אני חותכת את הכוסברה והפלפלים לחתיכות קטנות כדי להקל על המעבד)
  2. לרסק ולטחון למרקם של סחוג שאתם אוהבים.
  3. תטעמו, אם לא מספיק חריף, תוסיפו פלפלים.
  4. לשפוך לתוך מסננת לסנן את הנוזלים.
  5. להכניס לצנצנות, לשפוך מעט מהנוזלים מלמעלה, לשמור במקרר
  6. אם יצאה לכם כמות גדולה, תקפיאו  

2 תגובות

  1. כתבת 1 כף חוויאג' למרק? לא מצאתי מרק במתכון..??
    תודה על המרשם, זה בעצם על אותו עיקרון של פםסטו. האם לא כדאי לצים ברווח הנוצר בין הסחוג לפקק מעט שמן זית?
    תודה לך, מחכה למתכון החמוצים.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: