מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

בחנוכה אפשר להכין גם לביבות בטטה ותפוחי אדמה, קלי קלות עבודה וטעים מאוד. בכלל אפשר להכין מהן כל השנה.

מצרכים:

  1. 4 בטטות בינוניות שטופות וקלופות
  2. 2 תפוחי אדמה בינוניים שטופים וקלופים
  3. 2 ביצים שלמות
  4. 4 כפות גדושות קמח
  5. מלח לפי הטעם
  6. שמן לטיגון

הכנה:

1. לגרר את הבטטות ותפוחי האדמה במגרדת גסה או במעבד מזון
2. להכניס למסננת ולסחוט על מנת להגיר את כל הנוזלים
3. להעביר לקערה מתאימה, להוסיף ביצים, קמח ומלח ולערבב היטב
5. לתת לתערובת לנוח כרבע שעה
6. לחמם שמן במחבת וכשחם להכין לביבות ולטגן
7. בעזרת כף לקחת מהתערובת ולהכניס למחבת, לטגן היטב משני הצדדים
9. להגיש חם
כך נראית התערובת מוכנה ולפני הטיגון

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים