היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

סופגניות מהירות הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עזבו אתכם מסופגניות מבצק שמרים שלוקח זמן להכין אותם. תכינו סופגניות מהירות הכנה, טעימות עד כדי שחיתות, תמלאו בריבה שאתם אוהבים ותהנו.
מכינים תערובת, מטגנים ויש לנו סופגניות רכות וטעימות. כל אחד יכול להצליח אתן.
                             קצת צילומים ולאחר מכן המתכון

                משמנים כף גלידה וכף רגילה – תעזרו בכוס חד פעמית 

לא צריך להפוך אותן, מתהפכות לבד

המתכון:


מצרכים:

1. 3 כפות סוכר
2. 2 ביצים
3. 2 כפיות תמצית וניל
4. 2 גביעי גיל/אשל
5. 2.5 כוסות קמח תופח
6. שמן לטיגון
7. אבקת סוכר לפיזור

הכנה:


1. בסיר טיגון עמוק, לחמם שמן
2. בקערה מתאימה להכניס סוכר, ביצים תמצית וניל וגיל/אשל
3. לערבב היטב עד לקבלת מסה חלקה
4. להוסיף את הקמח בכמה פעמים עד שנבלע במסה
5. המסה צריכה להיות חלקה והתערובת סמיכה
6. לוקחים כף גלידה וכף רגילה, לשמן אותן (להעזר בכוס חד פעמית)
7. לקחת מהתערובת בכף הגלידה, לעגל עם הכף הרגילה ולשפוך 

    לתוך השמן
8. לטגן על אש נמוכה עד בינונית עד לקבלת גוון זהוב
9. מה שטוב בסופגניות האלה, כשהן מוכנות בצד אחד, הן מתהפכות לבד
10. להוציא על נייר סופג, לפזר אבקת סוכר, להוסיף ריבה, אני הכי אוהבת           ריבת תות שדה



Translate »