מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לביבות תפוחי אדמה – לטקס

לכל מי שביקש ממני, כולל בעלי, הנה המתכון ללביבות תפוחי אדמה שגם נקראים לטקס.
מצרכים:

1. 4 תפוחי אדמה גדולים
2. 2 בצלים בינוניים
3. 2 ביצים שלמות
4. 3 כפות גדושות קמח
5. 1 כף פירורי לחם
6. מלח ופלפל שחור לפי הטעם
7. שמן לטיגון

הוראות הכנה:

1. לגרד במגרדת את תפוחי האדמה והבצל, להניח במסננת
2. לסחוט את הנוזלים ביד עד שהתערובת יבשה מעט
3. להוסיף את הביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים
4. לערבב היטב עד לקבלת עיסה דביקה מעט
5. לתת לתערובת לנוח עשר דקות
6. לקחת מהתערובת באמצעות שתי כפות ולטגן משני הצדדים
7. לטגן ולהגיש חם

קצת צילומים על התהליך 
 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים