עוד גירסה למציות והפעם ממולאות בגבינה צהובה, קלי קלות הכנה…
מצרכים:
- מצות לפי מספר הסועדים
- גבינות – מה שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
- 2-3 ביצים שלמות
- מחבת ושמן לטיגון
הוראות הכנה:
- להרטיב את המצות – להניח על מגבת ל-10 דקות לערך, אני מרטיבה פעמיים כדי שמצות יצאו רכות
- לערבב בצלחת את הביצים עם מעט מלח
- לקחת מצה להניח בתוכה גבינה לקפל לחצי, את החצי לחתוך לשניים
- לטבול בתוך הביצה את המצה משני הצדדים, לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
- להניח על מגבות מנייר לספיגת השמן
- זהו מוכן – הכי טעים להגיש עם סלט ירקות וזיתים
תגובה אחת
חג שמח נפלא טעים מאוד תודה רבה