מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוד גירסה למציות ממולאות בגבינות קשות

עוד גירסה למציות והפעם ממולאות בגבינה צהובה, קלי קלות הכנה…

מצרכים:

  • מצות לפי מספר הסועדים
  • גבינות – מה שיש בבית: עמק, חמד או כל גבינה קשה אחרת
  • 2-3 ביצים שלמות
  • מחבת ושמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • להרטיב את המצות – להניח על מגבת ל-10 דקות לערך, אני מרטיבה פעמיים כדי שמצות יצאו רכות
  • לערבב בצלחת את הביצים עם מעט מלח
  • לקחת מצה להניח בתוכה גבינה לקפל לחצי, את החצי לחתוך לשניים
  • לטבול בתוך הביצה את המצה משני הצדדים, לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב
  • להניח על מגבות מנייר לספיגת השמן
  • זהו מוכן – הכי טעים להגיש עם סלט ירקות וזיתים





תגובה אחת

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: