מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות פיצוחים ב-20 דקות עבודה כולל אפייה – מתאימות לפסח

המתכון המקורי לא שלי, קבלתי אותו מחברה, עוגיות טעימות, קלות להכנה 
מצרכים:
  1. כוס = הכוונה לכוס חד פעמית שתייה קרה
  2. 4 כוסות קורנפלקס – בפסח להשתמש בקורנפלקס כשר לפסח
  3. 1 כוס גרעינים שחורים מפוצחים לא קלויים
  4. 1 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
  5. 1 כוס שקדים לא קלויים
  6. 1 כוס מייפל
  7. 1/3 כוס שמן רגיל – אני משתמשת בקנולה
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-170 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים מ-2-5 לקערה ולערבב
  3. להרתיח את המייפל והשמן, לשפוך מעל התערובת ולערבב
  4. לשטח בתבנית מתאימה עם נייר אפייה
  5. לאפות 12-15 דקות, לשמור שלא ישרפו, בתנור שלי מספיק הזמן הזה
  6. להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך ביד לחתיכות
  7. לשמור בצנצנת סגורה

 

6 תגובות

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: