היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות פיצוחים ב-20 דקות עבודה כולל אפייה – מתאימות לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
המתכון המקורי לא שלי, קבלתי אותו מחברה, עוגיות טעימות, קלות להכנה 
מצרכים:
  1. כוס = הכוונה לכוס חד פעמית שתייה קרה
  2. 4 כוסות קורנפלקס – בפסח להשתמש בקורנפלקס כשר לפסח
  3. 1 כוס גרעינים שחורים מפוצחים לא קלויים
  4. 1 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
  5. 1 כוס שקדים לא קלויים
  6. 1 כוס מייפל
  7. 1/3 כוס שמן רגיל – אני משתמשת בקנולה
הכנה:
  1. לחמם תנור ל-170 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים מ-2-5 לקערה ולערבב
  3. להרתיח את המייפל והשמן, לשפוך מעל התערובת ולערבב
  4. לשטח בתבנית מתאימה עם נייר אפייה
  5. לאפות רבע שעה עד עשרים דקות, להוציא מהתנור, לקרר ולחתוך ביד לחתיכות
  6. לשמור בצנצנת סגורה

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

2 תגובות

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: