מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

סידרת אבקות המרק של אסם עם רכיבים טבעיים בלבד

סדרת מרקי התיבול של אסם הגיעה גם אלי. חברת אסם מבטיחה שהסדרה מכילה
מרכיבים טבעיים בלבד
ללא תוספת חומר משמר ואני שמחה להשתמש בהם. 
ההשקה החדשה כוללת שלושה סוגי אבקות: אבקת מרק עדשים, אבקת מרק ירקות שורש ואבקת מרק קטניות פיקנטי.

במטבח שלי יש תמיד אבקות מרק: בטעם עוף, אבקת מרק בצל ואבקת מרק פטריות, בהם
אני משתמשת וכשקבלתי את הסדרה, כמובן שאשמח להשתמש בה.
באבקת מרק העדשים מיועדת לתיבול מג'דרה, נזידים ותבשילים, כמובן שזה התבקש להוסיף למג'דרה.
באבקת הקטניות הפיקנטית שמיועדת לתיבול תבשילי קטניות, מרק מינסטרונה
וחרירה השתמשתי כשהכנתי עוף עם ירקות בשקית קוקי

וגם ללביבות תפוחי אדמה
באבקת מרק ירקות שורש מיועדת לתיבול קדרות, מרקים כתומים ופשטידות, אפשר לתבל כמעט כל תבשיל. השתמשתי לתיבול ירקות שאפיתי בתנור

אני ממליצה מאוד על השימוש באבקות אלה, שמעשיר מאוד את התבשילים.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים