מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בתוספת דבש עם נגיעות פטל ושושנים ממשק לין – על מצע ביסקוויטים בציפוי קוקוס קלוי

עוגה טעימה, קלה להכנה, מתאימה לכל השנה

מצרכים

  1. ביסקוויטים – 200 גרם בטעם שוקולד או רגיל, בטעם שוקולד ידגיש את הצבעים 
  2. 50 גרם חמאה מומסת 
  3. 3/4 כוס סוכר 
  4. 750 גרם גבינה אני משתמשת ב- 5% 
  5. 4 ביצים שלמות: בגודל M
  6. 4 כפות אינסטנט פודינג וניל: 
  7. 2 חבילות סוכר וניל: 
  8. 2 כפות דבש עם נגיעות פטל ושושנים ממשק לין
  9. 2 שמנת רגילה: אני השתמשתי בשמנת -9% + 2 כפות סוכר
  10. 100 גרם קוקוס קלוי: לקלות במחבת להיזהר לא לשרוף

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות ולהכין תבנית בגודל 24 ס"מ, להניח נייר אפייה בתחתית
  2. במעבד מזון: לרסק ולאחד ביסקוויטים עם חמאה ו-1/4 כוס סוכר, לשטח בתבנית
  3. להכניס למקפיא עד שנסיים להכין את המילוי
  4. להכניס לקערה: גבינה, ביצים, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וניל ויתרת הסוכר
  5. לערבב עם מקצפת יד במהירות איטית, לא להקציף רק לערבב
  6. כשכל התערובת אחידה – לשפוך מעל הביסקוויטים
  7. להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה
  8. בינתיים לערבב שמנת רגילה עם 2 כפות אבקת סוכר 
  9. לאחר חצי שעה להוציא בזהירות את העוגה, לשפוך מעליה את השמנת, ליישר ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה. להוציא ולקרר.
  10. כשהעוגה קרה, לפזר מעל את פתיתי הקוקוס
  11. לכסות בניילון נצמד או בבית לעוגה ולהכניס למקרר לפחות ללילה להתגבש

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים