היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת גבינה בתוספת דבש עם נגיעות פטל ושושנים ממשק לין – על מצע ביסקוויטים בציפוי קוקוס קלוי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה טעימה, קלה להכנה, מתאימה לכל השנה

מצרכים

  1. ביסקוויטים – 200 גרם בטעם שוקולד או רגיל, בטעם שוקולד ידגיש את הצבעים 
  2. 50 גרם חמאה מומסת 
  3. 3/4 כוס סוכר 
  4. 750 גרם גבינה אני משתמשת ב- 5% 
  5. 4 ביצים שלמות: בגודל M
  6. 4 כפות אינסטנט פודינג וניל: 
  7. 2 חבילות סוכר וניל: 
  8. 2 כפות דבש עם נגיעות פטל ושושנים ממשק לין
  9. 2 שמנת רגילה: אני השתמשתי בשמנת -9% + 2 כפות סוכר
  10. 100 גרם קוקוס קלוי: לקלות במחבת להיזהר לא לשרוף

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות ולהכין תבנית בגודל 24 ס"מ, להניח נייר אפייה בתחתית
  2. במעבד מזון: לרסק ולאחד ביסקוויטים עם חמאה ו-1/4 כוס סוכר, לשטח בתבנית
  3. להכניס למקפיא עד שנסיים להכין את המילוי
  4. להכניס לקערה: גבינה, ביצים, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וניל ויתרת הסוכר
  5. לערבב עם מקצפת יד במהירות איטית, לא להקציף רק לערבב
  6. כשכל התערובת אחידה – לשפוך מעל הביסקוויטים
  7. להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה
  8. בינתיים לערבב שמנת רגילה עם 2 כפות אבקת סוכר 
  9. לאחר חצי שעה להוציא בזהירות את העוגה, לשפוך מעליה את השמנת, ליישר ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה. להוציא ולקרר.
  10. כשהעוגה קרה, לפזר מעל את פתיתי הקוקוס
  11. לכסות בניילון נצמד או בבית לעוגה ולהכניס למקרר לפחות ללילה להתגבש

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים