עוגה טעימה, קלה להכנה, מתאימה לכל השנה
מצרכים
- ביסקוויטים – 200 גרם בטעם שוקולד או רגיל, בטעם שוקולד ידגיש את הצבעים
- 50 גרם חמאה מומסת
- 3/4 כוס סוכר
- 750 גרם גבינה אני משתמשת ב- 5%
- 4 ביצים שלמות: בגודל M
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל:
- 2 חבילות סוכר וניל:
- 2 כפות דבש עם נגיעות פטל ושושנים ממשק לין
- 2 שמנת רגילה: אני השתמשתי בשמנת -9% + 2 כפות סוכר
- 100 גרם קוקוס קלוי: לקלות במחבת להיזהר לא לשרוף
הכנה:
- לחמם תנור ל-175 מעלות ולהכין תבנית בגודל 24 ס"מ, להניח נייר אפייה בתחתית
- במעבד מזון: לרסק ולאחד ביסקוויטים עם חמאה ו-1/4 כוס סוכר, לשטח בתבנית
- להכניס למקפיא עד שנסיים להכין את המילוי
- להכניס לקערה: גבינה, ביצים, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וניל ויתרת הסוכר
- לערבב עם מקצפת יד במהירות איטית, לא להקציף רק לערבב
- כשכל התערובת אחידה – לשפוך מעל הביסקוויטים
- להכניס לתנור לאפיה של חצי שעה
- בינתיים לערבב שמנת רגילה עם 2 כפות אבקת סוכר
- לאחר חצי שעה להוציא בזהירות את העוגה, לשפוך מעליה את השמנת, ליישר ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות אפיה. להוציא ולקרר.
- כשהעוגה קרה, לפזר מעל את פתיתי הקוקוס
- לכסות בניילון נצמד או בבית לעוגה ולהכניס למקרר לפחות ללילה להתגבש