מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל פרגית עם גזר

מצרכים

פרגיות לפי מספר הסועדים, אפשר גם כרעיים/שוקיים מנוקים ושטופים

גזר חתוך, אפשר גם תפוחי אדמה,

שמן לטיגון

מלח, תערובות תבלינים של פילדלפיה – תמונה למטה – אם אין לכם, פפריקה ופלפל שחור

1 כוס מים רותחים

הכנה

להכין סיר מתאים שיכיל את כל חלקי הפרגית בשכבה אחת

לשים מעט שמן, להכניס את הפרגיות, לפזר מעל את המלח והתבלינים

לטגן משני הצדדים בערך חצי שעה, להפוך כל פעם עד לקבלת צבע זהוב

לשפוך מים חמים מסביב לתבשיל, לנענע את הסיר, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש

לבשל על אשר קטנה עוד בערך שלושת רבעי שעה עד שהפרגיות מוכנות

תערובות התבלינים בהם השתמשתי

תגובה אחת

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: