מצרכים
פרגיות לפי מספר הסועדים, אפשר גם כרעיים/שוקיים מנוקים ושטופים
גזר חתוך, אפשר גם תפוחי אדמה,
שמן לטיגון
מלח, תערובות תבלינים של פילדלפיה – תמונה למטה – אם אין לכם, פפריקה ופלפל שחור
1 כוס מים רותחים
הכנה
להכין סיר מתאים שיכיל את כל חלקי הפרגית בשכבה אחת
לשים מעט שמן, להכניס את הפרגיות, לפזר מעל את המלח והתבלינים
לטגן משני הצדדים בערך חצי שעה, להפוך כל פעם עד לקבלת צבע זהוב
לשפוך מים חמים מסביב לתבשיל, לנענע את הסיר, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש
לבשל על אשר קטנה עוד בערך שלושת רבעי שעה עד שהפרגיות מוכנות
תגובה אחת
היי , לא צויין מתי הגזר נכנס לתבשיל. תודה