היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

תבשיל פרגית עם גזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים

פרגיות לפי מספר הסועדים, אפשר גם כרעיים/שוקיים מנוקים ושטופים

גזר חתוך, אפשר גם תפוחי אדמה,

שמן לטיגון

מלח, תערובות תבלינים של פילדלפיה – תמונה למטה – אם אין לכם, פפריקה ופלפל שחור

1 כוס מים רותחים

הכנה

להכין סיר מתאים שיכיל את כל חלקי הפרגית בשכבה אחת

לשים מעט שמן, להכניס את הפרגיות, לפזר מעל את המלח והתבלינים

לטגן משני הצדדים בערך חצי שעה, להפוך כל פעם עד לקבלת צבע זהוב

לשפוך מים חמים מסביב לתבשיל, לנענע את הסיר, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש

לבשל על אשר קטנה עוד בערך שלושת רבעי שעה עד שהפרגיות מוכנות

תערובות התבלינים בהם השתמשתי
Translate »