היי, שמי בתיה דורון

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק

גביניות מהירות הכנה מבצק שמרים עלים מוכן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מי לא אוהב גביניות במיוחד שאפשר להכין אותן ללא כל מאמץ. השתמשתי בבצק עלים שמרים מוכן ובגבינה 5% רגילה.

מצרכים:

1 חבילה בצק שמרים עלים מוכן

גבינה לבנה 5% מיכל של 750 גרם – שמתי לילה לפני במסננת להגיר נוזלים (חובה) אפשר כמה שעות

1 חבילה אינסטנט וניל

2 כפות גדושות קורנפלור

1 סוכר וניל

לערבב הכל ביחד, אם לא מתוק, אפשר להוסיף סוכר טחון, אני לא הוספתי

1 חלמון

הכנה

לפתוח את הבצק, למדוד ולחתוך לריבועים שווים

למלא, להצמיד קצוות ולאחר מכן את שתי הקצוות השניות להדק

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר, אני הכנסתי לשלוש שעות, אפשר שעה בחוץ

לחמם תנור ל- 180 מעלות

למרוח ביצה עם מעט מים ולאפות בערך חצי שעה, עד שמזהיבים, לא לייבש

Translate »