מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

חרוסת לפסח מאגוזים, בוטנים ושומשום

מצרכים:

  1. 1 צנצנת סילאן של 500 גרם ואותה כמות של מים באותה צנצנת
  2. 1/2 קילו אגוזים: אגוזי מלך ואגוזי פקאן לא קלויים
  3. 200 גרם בוטנים לא קלויים ללא הקליפה
  4. 200 גרם שומשום

הכנה:

  1. לקלות את האגוזים, הבוטנים והשומשום כמה דקות בתנור או במחבת, לרסק הכל ביחד במעבד מזון
  2. לשפוך את הסילאן והמים לסיר ולהביא לרתיחה. כשרותח להוסיף את התערובות שריסקנו, לכבות את האש ולערבב עד קבלת תערובת מעט סמיכה. אפשר להוסיף מעט ממרח תמרים.

 
 
 

2 תגובות

  1. בתיה יקרה, החרוסת שלך נראית נפלא, המרכיבים מצויינים. אני חוששת שהאשכנזים שלי לא יוותרו על החרוסת האשכנזית שהיט טובה אבל שלך יותר לטעמי. איך שלא יהיה – חג חירות שמח ושנשמע רק טוב אלו מאלו.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים

%d בלוגרים אהבו את זה: