מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגת בננות עם פצפוצי שוקולד

מה עושים עם משלוח של בננות בשלות שהגיע אלי? הדבר הראשון שעולה לי, כמובן מילק שייק בננות, והשני, עוגה.   
קבלו מתכון לעוגה קלה להכנה מנחמת וטעימה מאוד.


מצרכים:

  1. 4 ביצים
  2. 1 כוס סוכר
  3. 1/2 כוס שמן
  4. 5 בננות בשלות מעוכות
  5. 2/3 כוס מיץ תפוזים
  6. 2 כוסות קוקוס
  7. 2 כוסות קמח תופח (אני שמתי קמח שמרים)
  8. 1 חבילה פצפוצי שוקולד

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להכניס לקערה ביצים וסוכר, להקציף מעט
  3. להוסיף את השמן והמיץ ולבחוש
  4. להוסיף את הקמח, קוקוס, פצפוצי שוקולד, בננות, לערבב היטב 
  5. לאפות בתבנית חד פעמית רגילה או עגולה בקוטר 26 ס"מ בערך 45 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא מעט לח
  6. מומלץ לשמור במקרר












כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים