מי אני וקצת עלי

ברוכים הבאים אני מאחלת לכם הנאה מלאה מהבלוג שלי.

אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי  אוכל שמזכיר גם את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי ז"ל כל הזמן בישלה אפתה והכינה לנו מטעמים.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל קציצות בקר ברוטב עם אפונה

כמו כל המתכונים שלי, גם המתכון הזה קל מאוד להכנה, תוספת טעימה ליום יום וגם לחגים. במתכון השתמשתי באפונה ורוטב עגבניות מקופסא, מה שמקל על ההכנה.

סרטון קצר על תהליך ההכנה

 

לקציצות

  1. ½ קילו בשר בקר טחון
  2. רבע חבילה כוסברה ורבע חבילה פטרוזיליה קצוצים דק 
  3. 1 בצל בינוני קצוץ דק 
  4. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד 
  5. תבלינים: מלח, מעט פפריקה אדומה  
  6. לערבב את כל המצרכים בקערה, לכסות ולהכניס למקרר לשעה 

מצרכים לרוטב: 

  1. 1 בצל גדול קצוץ, 1 גמבה ו-1 פלפל ירוק חתוכים, אפשר להוסיף קוביות גזר 
  2. 1 קופסא עגבניות מרוסקות 
  3. 1 קופסא אפונה
  4. תבלינים: 1 כף שטוחה מכל תבלין: מלח, פפריקה מתוקה, תבלין גריל עוף, 1 כף גדושה אבקת מרק עוף 
  5. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפל ירוק, או שאטה, אני לא מוסיפה בגלל הקטנים 

הכנה:

  1. בסיר מתאים לטגן בצל, להוסיף גמבה ופלפל ירוק, להוסיף תבלינים חוץ מאבקת מרק, לערבב 
  2. לשפוך עגבניות מרוסקות, להוסיף מים בקופסא ולשפוך לסיר, לבשל כ-10 דקות. 
  3. כשרותח, להוסיף אבקת מרק עוף, לערבב 
  4. להוציא את תערובת הקציצות, להכין קציצות בגודל שרוצים, אני אוהבת קטנים, להוסיף לסיר 
  5. אחרי שהוספנו את כל הקציצות, לנענע את הסיר כדי שכל הקציצות יהיו בתוך הרוטב 
  6. להוסיף את האפונה, לנענע שוב את הסיר, לכסות ולבשל על אשר קטנה כחצי שעה 

 

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך...

להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים