קצת עלי

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מאחלת לכם הנאה.

אני נשואה + ארבעה ילדים + חמישה נכדים.

עבדתי במשרד המשפטים עובדת מדינה, כיום אני גימלאית, עושה מה שאני אוהבת: בלוגרית, רוקדת, מטיילת, מארגנת טיולים בארץ ובחו"ל ועוד.

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להירשם כמנויים לבלוג
בחרו שפה Translate
מבקרים בבלוג מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

תבשיל קציצות בקר ברוטב עם אפונה

כמו כל המתכונים שלי, גם המתכון הזה קל מאוד להכנה, תוספת טעימה ליום יום וגם לחגים. במתכון השתמשתי באפונה ורוטב עגבניות מקופסא, מה שמקל על ההכנה.

סרטון קצר על תהליך ההכנה

 

לקציצות

  1. ½ קילו בשר בקר טחון
  2. רבע חבילה כוסברה ורבע חבילה פטרוזיליה קצוצים דק 
  3. 1 בצל בינוני קצוץ דק 
  4. 1 תפוח אדמה בינוני מגורד 
  5. תבלינים: מלח, מעט פפריקה אדומה  
  6. לערבב את כל המצרכים בקערה, לכסות ולהכניס למקרר לשעה 

מצרכים לרוטב: 

  1. 1 בצל גדול קצוץ, 1 גמבה ו-1 פלפל ירוק חתוכים, אפשר להוסיף קוביות גזר 
  2. 1 קופסא עגבניות מרוסקות 
  3. 1 קופסא אפונה
  4. תבלינים: 1 כף שטוחה מכל תבלין: מלח, פפריקה מתוקה, תבלין גריל עוף, 1 כף גדושה אבקת מרק עוף 
  5. מי שאוהב חריף יכול להוסיף פלפל ירוק, או שאטה, אני לא מוסיפה בגלל הקטנים 

הכנה:

  1. בסיר מתאים לטגן בצל, להוסיף גמבה ופלפל ירוק, להוסיף תבלינים חוץ מאבקת מרק, לערבב 
  2. לשפוך עגבניות מרוסקות, להוסיף מים בקופסא ולשפוך לסיר, לבשל כ-10 דקות. 
  3. כשרותח, להוסיף אבקת מרק עוף, לערבב 
  4. להוציא את תערובת הקציצות, להכין קציצות בגודל שרוצים, אני אוהבת קטנים, להוסיף לסיר 
  5. אחרי שהוספנו את כל הקציצות, לנענע את הסיר כדי שכל הקציצות יהיו בתוך הרוטב 
  6. להוסיף את האפונה, לנענע שוב את הסיר, לכסות ולבשל על אשר קטנה כחצי שעה 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך...

חלות ולחמניות

אני מכינה חלות בכל יום שישי, אוהבת את הריח שמתפשט בבית. בכל פעם אני מכינה עם החלות, לחמניות בצורות שונות. את המתכון לקחתי מהספר של

להמשך קריאה »
להדפסה לחצו כאן
Translate »

הרשמו כאן לעדכונים