היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

עוגיות ללא אפייה – שוקולד, אגוזים, חמוציות, קוואקר, קוקוס ועוד – גם לפסח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות קלות להכנה, ללא אפייה. אף אחד לא יתנגד לעוגיות הטעימות האלה, מה גם שבחום הזה אין חשק להדליק תנור.

מצרכים:

  1. 3 חבילות חבילות שוקולד (מריר/חלבי מה שאוהבים) שבור לקוביות
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 200 גרם אגוזים – אין צורך לקצוץ, בחיתוך העוגיות זה יוצא יפה 
  4. 200 גרם קוואקר – מהסוג העבה
  5. 200 קרם חמוציות
  6. 200 גרם קוקוס
  7. רבע כוס ליקר שוקולד – לא חובה
  8. רבע כוס ברנדי – לא חובה

 הכנה:

  1. לקלות בתנור את האגוזים והקוואקר, לקרר
  2. להכניס לקערת זכוכית גדולה את השוקולד
  3. להרתיח את השמנת המתוקה ולשפוך מעל השוקולד, לערבב היטב עד לקבלת קרם שוקולד חלק
  4. להוסיף לקערת השוקולד: אגוזים, קוואקר, קוקוס, ליקר וברנדי, לערבב עד לקבלת תערובת סמיכה מעט
  5. לשטח בתבנית מתאימה מרופד בנייר אפייה
  6. לכסות בניילון נצמד, ללחוץ על הניילון כדי לשטח את המסה, ולהכניס למקפיא
  7. להגשה: לחתוך לגודל שרוצים ולהגיש
  8. לשמור במקפיא

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים