היי, שמי בתיה דורון

 

ברוכים הבאים לבלוג שלי. אני מזמינה אתכם להיות מנויים שלי בהרשמה פשוטה כאן למטה. אני נשואה, אמא לארבעה ילדים וסבתא לארבעה נכדים. עבדתי הרבה שנים במשרד המשפטים בירושלים ופרשתי לאחרונה.
אני בלוגרית מובילת דעה בקולינריה ולייף סטייל. גדלתי במושב בבית כורדי אמיתי עם מלא בישולים ואוכל שהוכן באהבה גדולה למטבח הכורדי. במטבח שלי אני מכינה אוכל שגם מזכיר את הילדות שלי בבית אמי שם כל הזמן היו ריחות של אוכל, אמא שלי שתחיה כל הזמן בישלה אפתה ומכינה לנו מטעמים וגם עד עצם היום הזה.

 

כאן המקום לחפש מתכון/רשומה
כאן המקום להרשם לעידכונים במייל
בחרו שפה Translate
מבקרים מכל העולם
Flag Counter
אני באינסטגרם
אני בפייסבוק
אני ביוטיוב

לזניה חלבית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

להכין לזניה ולהתענג עליה, בעודה חמה אין תענוג גדול מזה, הכנה קלה מאוד, עם מצרכים פשוטים וזמינים.

סרטון קצר על תהליך ההכנה:

מצרכים:

  1. 1 חבילה דפי לזניה מוכנים
  2. 1 קופסא של עגבניות מרוסקות ברוטב שום או 2 צנצנות של רוטב פסטה מוכן
  3. 500 גרם גבינות – מוצרלה וגבינה צהובה
  4. 1 כפית שטוחה מלח ו-1 כפית שטוחה פלפל שחור
  5. 2 שיני שום קצוצות

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-170 מעלות
  2. להכניס לקערה: גבינות, מלח, פלפל שחור ושום ולערבב היטב
  3. לקחת תבנית אפיה מתאימה ולרסס מעט בשמן קנולה
  4. לשטח דפי הלזניה שיכסו את התחתית
  5. לכסות את דפי הלזניה ברוטב, לפזר מעל רוטב ומחצית מכמות הגבינה6. שוב לחזור על הפעולות: דפי לזניה, רוטב, גבינות
  6. לסיים בדפי לזניה ולפזר מעל את הרוטב שנשאר כך שכל הדפים יהיו מכוסים בנוזל
  7. לכסות בנייר אפיה רטוב מעט ומעל בנייר כסף, לאפות בערך שעה
  8. בגמר האפייה, להשאיר את התבנית בתנור בערך חצי שעה להתגבש – להגיש חם

 

שיתוף ב print
להדפסה לחצו כאן

השאר תגובה

Translate »

הרשמו כאן לעדכונים